Οι μαθητές στα Άβδηρα τιμούν τον Μίκη Θεοδωράκη

Οι μαθητές στα Άβδηρα τιμούν τον Μίκη Θεοδωράκη

Τη Δευτέρα 23/5/2022 και ώρα 11:00 θα πραγματοποιηθεί στο προαύλιο του δημοτικού σχολείου Αβδήρων το αφιέρωμα στον μεγάλο συνθέτη Μίκη Θεοδωράκη .

Η ιδέα ξεκίνησε ως σχέδιο δράσης του συλλόγου διδασκόντων του Γυμνασίου Αβδήρων. Ευχαριστώ πολύ τον μουσικό μας Αλκιβιάδη Πλακιά για το μεράκι με το οποίο ανέλαβε τη διδασκαλία των τραγουδιών, τους μαθητές της Β΄ & Γ΄ τάξης που αγκάλιασαν με αγάπη τα τραγούδια-ιδιαίτερα τη Μαρία Ξιμιτίδου και τον Βαγγέλη Γεωργιάδη για τα σόλο τους.

Ευχαριστώ πολύ που ανταποκρίθηκαν πρόθυμα σε αυτό το σχέδιο τον διευθυντή του Δημοτικού Θανάση Αγοραστό, την εξαίρετη μουσικό του Μαρία Μανανά, τους συναδέρφους Βασίλη Λεοντιάδη & Γιάννη Πανταζόγλου που συνέδραμαν ως μουσικοί.

Επίσης την πρόεδρο του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του Γυμνασίου Αβδήρων Μάνια Ασλάνογλου, η οποία ως τραγουδίστρια θα κλείσει την εκδήλωση με την αρωγή του συνεργάτη της μουσικού Δημήτρη Μαραντά.

Τέλος τη μαθήτρια Μεντινέ Μουμίν για το σκίτσο της και τον συνάδερφο Κώστα Κρουμπούζο για την επιμέλεια των εικαστικών.

Υπεύθυνος της εκδήλωσης, Δόγιας Νικόλαος.

Οι μαθητές στα Άβδηρα τιμούν τον Μίκη Θεοδωράκη

Α
κολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις. 

Το XanthiNea.gr είναι ανεξάρτητο ιστολόγιο και μπορείτε να στηρίξετε το έργο μας κάνοντας μία δωρεά [εφάπαξ] ή επιλέγοντας μηνιαία συνδρομή με το ποσό που εσείς επιθυμείτε! Η στήριξή σας είναι πολύτιμη!

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال