Πλαστικά καπάκια συγκεντρώνει το Σωματείο ΑΜΕΑ Ξάνθης

Πλαστικά καπάκια συγκεντρώνει το Σωματείο ΑΜΕΑ Ξάνθης

Σε μία δράση κοινωνικής και περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης προχωράει το Σωματείο ΑΜΕΑ Ξάνθης, την ερχόμενη εβδομάδα, καλώντας τους πολίτες της περιοχής να συνδράμουν συλλέγοντας και προσφέροντας πλαστικά καπάκια. 

Η δράση έχει θέμα «Ανακύκλωση και Αναπηρία» και προγραμματίζεται για την ερχόμενη Τετάρτη 25/05 από τις 10:00 το πρωί μέχρι τη 1:00 το μεσημέρι στην κεντρική πλατεία, όπου μέλη του Σωματείου θα βρίσκονται εκεί καλώντας τους πολίτες να προσκομίσουν πλαστικά καπάκια, τα οποία θα στη συνέχεια θα οδηγηθούν στην ανακύκλωση και τα χρήματα από τη δράση θα χρησιμοποιηθούν για την υποστήριξη των μελών του Σωματείου. 

Αντίστοιχη δράση ξεκίνησε πριν από μερικής μήνες το Σωματείο ΑΜΕΑ και τα Σχολεία της περιοχής, με τους μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς να ανταποκρίνονται μαζικά στο κάλεσμα και να συγκεντρώνουν έναν σημαντικό αριθμό πλαστικών καπακιών, τα οποία βοήθησαν ένα μέλος του Σωματείου. 

Το κάλεσμα πλέον γίνεται πιο ευρύ και όλοι οι πολίτες της περιοχής μπορούν να συγκεντρώσουν πλαστικά καπάκια [πάσης φύσεως] τα οποία διαθέτουν και να προσκομίσουν στην κεντρική πλατεία στηρίζοντας το Σωματείο ΑΜΕΑ και προχωρώντας παράλληλα σε μία ιδιαίτερα σημαντική πράξη ανακύκλωσης και προστασίας του περιβάλλοντος. 

Ακολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις. 

Το XanthiNea.gr είναι ανεξάρτητο ιστολόγιο και μπορείτε να στηρίξετε το έργο μας κάνοντας μία δωρεά [εφάπαξ] ή επιλέγοντας μηνιαία συνδρομή με το ποσό που εσείς επιθυμείτε! Η στήριξή σας είναι πολύτιμη!

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال