Στην Δράμα ο Πατριάρχης – Τον υποδέχθηκε ο Μητροπολίτης Ξάνθης

Στην Δράμα ο Πατριάρχης – Τον υποδέχθηκε ο Μητροπολίτης Ξάνθης

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης, αμέσως μετά την άφιξή του στο αεροδρόμιο “Μ. Αλέξανδρος” της Χρυσούπολης Καβάλας την Τετάρτη, μετέβη στην Ιερά Μονή Αναλήψεως του Σωτήρος, στο χωριό Ταξιάρχες του νομού Δράμας, όπου τέλεσε Τρισάγιο στον τάφο του αειμνήστου Μητροπολίτου Δράμας κυρού Παύλου, υπερμάχου των δικαίων της Μητρός Εκκλησίας και προσωπικού του φίλου. 

Ιδιαίτερα συγκινημένος ο Οικουμενικός Πατριάρχης μίλησε για τον Δράμας Παύλο, συλλυπούμενος τη μητέρα και την αδελφή του αειμνήστου Ιεράρχου.

Τον Πατριάρχη υποδέχθηκε ο τοποτηρητής της χηρεύουσας μητροπολίτης Δράμας, Σεβασμιότατος μητροπολίτης Ξάνθης και Περιθεωρίου κ. Παντελεήμονας. Ο Μητροπολίτης Ξάνθης ευχαρίστησε τον Οικουμενικό Πατριάρχη που απέδωσε φόρο τιμής στον μακαριστό ποιμενάρχη της Δράμας, αλλά και για την αγάπη του προς τον πρόσωπό του.


Α
κολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις. 

Το XanthiNea.gr είναι ανεξάρτητο ιστολόγιο και μπορείτε να στηρίξετε το έργο μας κάνοντας μία δωρεά [εφάπαξ] ή επιλέγοντας μηνιαία συνδρομή με το ποσό που εσείς επιθυμείτε! Η στήριξή σας είναι πολύτιμη!

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال