Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Στην Ξάνθη ένα από τα επόμενα CFMoto Test Rides

Κοινοποίηση

Στην Ξάνθη ένα από τα επόμενα CFMoto Test Rides

Η CFMoto συνεχίζει δυναμικά την περιοδεία της στην Ελλάδα προκειμένου να γνωρίσουν οι φίλοι της μοτοσικλέτας την γκάμα των μοντέλων της κινεζικής μάρκας. Μετά λοιπόν από το επιτυχημένο πέρασμα από Θεσσαλονίκη και Λάρισα, η Muvus (αντιπροσωπεία της CFMoto στην Ελλάδα) οργανώνει ακόμα τρεις εκδηλώσεις Test Rides.

Στη Δράμα οι φίλοι της εταιρείας είχαν την ευκαιρία το τριήμερο 20-24 Μαΐου να απολαύσουν τα μοντέλα της CFMoto. Επόμενος σταθμός είναι η Ξάνθη στις 26-28 Μαΐου όπου οι φίλοι των δύο τροχών θα μπορέσουν να οδηγήσουν το adventure μοντέλο 800MT όπως το πολύ όμορφο 700CL-X Sport. Το τριήμερο 3-5 Ιουνίου η περιοδεία της CFMoto κατεβαίνει στην Αθήνα και πιο συγκεκριμένα στο Αιγάλεω.

Κλείσε ραντεβού να οδηγήσεις τα νέα μοντέλα CFMoto



Όσοι θελήσουν να λάβουν μέρος στα CFMoto Test Rides θα πρέπει να επικοινωνήσουν με το αντίστοιχο κατάστημα που τους ενδιαφέρει για να κλείσουν το ραντεβού τους. Παρακάτω θ βρείτε τα σημεία που θα πραγματοποιηθούν τα επόμενα Test Rides.

20-24 Μαΐου – Δράμα – ΑΛΙΜΟΥΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ,  ΦΙΛΙΠΠΟΥ 51     Ραντεβού στο : 25210 24087 & alimoudis@otenet.gr

26-28 Μαΐου – Ξάνθη – Γ. ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, 28ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 311-313     Ραντεβού στο : 25410 21180 &atermono@gmail.com

3-5 Ιουνίου – Αιγάλεω – SMOTO (ΦΩΚΙΑΝΟΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ),  ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 405   Ραντεβού στο : 2105821869 & www.smoto@gmail.com

Ναυαρχίδα της CFMoto το 800MT

Το μοντέλο που έχει προσελκύσει περισσότερο το ενδιαφέρον του κοινού είναι το νέο 800MT. Πρόκειται για ένα adventure μοντέλο με κινητήρα 799 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 95 ίππους και έχει δύο επιλογές οδήγησης με ψεκασμό της Bosch. Οι αναρτήσεις είναι της KYB ρυθμιζόμενες και τα φρένα της J.Juan, ενώ είναι εφοδιασμένη με σύστημα αυτόματης ρύθμισης ταχύτητας ταξιδιού (Cruise Control), ρυθμιζόμενη ζελατίνα, οθόνη TFT 7 ιντσών και σύστημα συνδεσιμότητας.



Ακολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις. 

Το XanthiNea.gr είναι ανεξάρτητο ιστολόγιο και μπορείτε να στηρίξετε το έργο μας κάνοντας
μία δωρεά [εφάπαξ] ή επιλέγοντας μηνιαία συνδρομή με το ποσό που εσείς επιθυμείτε!
Η στήριξή σας είναι πολύτιμη!



ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα