Στην Ξάνθη οι Aristofunnies την Κυριακή

Στην Ξάνθη οι Aristofunnies την Κυριακή

Ο Πολιτιστικός Αθλητικός Σύλλογος Αντίκας  σε συνεργασία με την θεατρική ομάδα κωμικού αυτοσχεδιασμού AristoFunnies, σας προκαλεί την Κυριακή 05/06, στην αυλή του Συλλόγου στις 20:30 για να απολαύσετε άλλο ένα εκπληκτικό κωμικό improv show από αυτήν την υπέροχη ομάδα. 

Μια παράσταση χωρίς σενάριο και προετοιμασία, βγαλμένη από τις δικές σας προτάσεις. Μια παράσταση που ποτέ δεν επαναλαμβάνεται και τα πάντα μπορεί να συμβούν! Με άφθονο γέλιο, ανατροπές, περίεργες και παρανοϊκές σκηνές, εξωγήινους, γατάκια, ρακούν και μπόλικη χαζομάρα!

Οι Aristofunnies είναι μια ομάδα κωμικού αυτοσχεδιασμού (improv) με έδρα την Αλεξανδρούπολη, η οποία δημιουργήθηκε το 2019. Αποτελείται από 7 αυτοσχεδιαστές, ένας εκ των οποίων μουσικός, με εμπειρία και συμμετοχή σε διεθνή φεστιβάλ και σεμινάρια improv από το 2013 τόσο στο short form όσο και στο long form improv theater.

Στην Ξάνθη οι Aristofunnies την Κυριακή

Α
κολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις. 

Το XanthiNea.gr είναι ανεξάρτητο ιστολόγιο και μπορείτε να στηρίξετε το έργο μας κάνοντας μία δωρεά [εφάπαξ] ή επιλέγοντας μηνιαία συνδρομή με το ποσό που εσείς επιθυμείτε! Η στήριξή σας είναι πολύτιμη!

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال