Στον Τόπειρο η Ένωση Κυριών Δράμας [ΦΩΤΟ]

Στον Τόπειρο η Ένωση Κυριών Δράμας [ΦΩΤΟ]

Ο Δήμαρχος Τοπείρου κ.Μίχογλου Θωμάς είχε την τιμή να φιλοξενήσει με το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Τοπείρου και την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου - την Ένωση Κυριών Δράμας, ένα Φιλανθρωπικό Σωματείο Μη κερδοσκοπικού Χαρακτήρα, που εδρεύει στην ακριτική περιοχή της Δράμας. 

Επισκέφθηκαν τον Δήμο Τοπέιρου στα πλαίσια των δράσεων και των στόχων που αφορούν τη στήριξη, ενδυνάμωση και εμψύχωση ευπαθών κοινωνικών ομάδων και κατ’ επέκταση την ευαισθητοποίηση της ευρύτερης κοινωνίας, μέσω κοινωνικής υποστήριξης (συνοδευτικές υποστηρικτικές υπηρεσίες), ψυχολογικής υποστήριξης, νομικής συμβουλευτικής, οικονομικής βοήθειας, εύρεσης εργασίας, φαρμακευτικής και ιατρικής κάλυψης,  διανομής ιματισμού, διανομής τροφίμων, στέγασης σε κακοποιημένες γυναίκες, φοιτήτριες και άστεγες οικογένειες, διοργάνωσης ημερίδων, ομιλιών και ενημερωτικών εκδηλώσεων, καθώς και με δράσεις όπως και προγράμματα, όπως είναι το «mobile school».

Σύμφωνα με το πρόγραμμα της Ένωσης Κυριών Δράμας, «mobile school», το οποίο υλοποιείται από τον Φεβρουάριο του 2017, έπειτα από αίτημα του Φορέα στον οργανισμό του Βελγίου Mobile School, διεκπεραιώθηκε μια δράση με μαθητές δημοτικής Εκπαίδευσης στην κεντρική πλατεία του Οικισμού Κύρνου του Δήμου Τοπείρου, που στόχο είχε την ψυχολογική ενδυνάμωση, τη διερεύνηση και  αξιοποίηση των ικανοτήτων των παιδιών καθώς επίσης και την ενίσχυση της αυτοεκτίμησής τους. 

Στον Τόπειρο η Ένωση Κυριών Δράμας [ΦΩΤΟ]

Στον Τόπειρο η Ένωση Κυριών Δράμας [ΦΩΤΟ]

Στον Τόπειρο η Ένωση Κυριών Δράμας [ΦΩΤΟ]


Α
κολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις. 

Το XanthiNea.gr είναι ανεξάρτητο ιστολόγιο και μπορείτε να στηρίξετε το έργο μας κάνοντας μία δωρεά [εφάπαξ] ή επιλέγοντας μηνιαία συνδρομή με το ποσό που εσείς επιθυμείτε! Η στήριξή σας είναι πολύτιμη!

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال