Θράκη: Τιμούν τους Νοσηλευτές για το ήθος και τις αξίες τους

Θράκη: Τιμούν τους Νοσηλευτές για το ήθος και τις αξίες τους

ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΗΜΕΡΑΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑΣ/ΝΟΣΗΛΕΥΤΗ

Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Νοσηλευτών, το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εργαζόμενων στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Θράκης, τιμά όλους τους Νοσηλευτές για το ήθος τους, για τις νοσηλευτικές αξίες τις οποίες πρεσβεύουν, και προασπίζονται καθημερινά μέσα στις Υπηρεσίες Υγείας, σε όλα τα επίπεδα περίθαλψης. 

Ο νοσηλευτής είναι ο μοναδικός επαγγελματίας υγείας, ο  οποίος συνεργάζεται με όλες τις ειδικότητες, εργάζεται σε όλους τους χώρους παροχής υγειονομικών υπηρεσιών, βλέπει τον ασθενή σφαιρικά, αποτελεί τον συνδετικό κρίκο όλων των επαγγελματιών υγείας, είναι στην πρώτη γραμμή και μετέχει πρωταγωνιστικά σε όλες τις δράσεις και εργασίες.


• Κατά συνέπεια κρίνεται απαραίτητη η συμμετοχή  του νοσηλευτή στο σχεδιασμό και στην λήψη αποφάσεων, καθώς οι παρατηρήσεις του είναι στοχευμένες και καθοριστικής σημασίας. 

• Ας μην ξεχνάμε το παράδειγμα της Florence Nightingale, η οποία μέσω της παρατήρησης κατάφερε να μειώσει  το ποσοστό θανάτων από 42% σε 2%, στο πολεμικό νοσοκομείο(1854 Κριμαϊκός πόλεμος) όπου εργαζόταν, βελτιώνοντας  τις συνθήκες υγιεινής . 

Θράκη: Τιμούν τους Νοσηλευτές για το ήθος και τις αξίες τους

Θερμές ευχαριστίες από το Δ.Σ. του συλλόγου προς τους επαγγελματίες της περιοχής της Θράκης, για την προσφορά φυτών και γλυκισμάτων.

Ο Πρόεδρος Η Γραμματέας

Τζεϊρανίδης Βλαδίμηρος Μπακιρτζίδου Κωνσταντία

Ακολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις. 

Το XanthiNea.gr είναι ανεξάρτητο ιστολόγιο και μπορείτε να στηρίξετε το έργο μας κάνοντας μία δωρεά [εφάπαξ] ή επιλέγοντας μηνιαία συνδρομή με το ποσό που εσείς επιθυμείτε! Η στήριξή σας είναι πολύτιμη!

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال