Τιμή για την Ξάνθη – Χάλκινος ο Ιωσηφίδης στους Ολυμπιακούς

Τιμή για την Ξάνθη – Χάλκινος ο Ιωσηφίδης στους Ολυμπιακούς

Το Χάλκινο μετάλλιο στους 24ους Ολυμπιακούς Αγώνες Κωφών, που πραγματοποιούνται στη Βραζιλία, κατάφερε να αποσπάσει στην Ελληνορωμαϊκή ο αθλητής από την Ξάνθη, Νίκος Ιωσηφίδης, με μία ιδιαίτερα εντυπωσιακή και πολλά υποσχόμενη παρουσία στους αγώνες. 

Η κατάκτηση του Χάλκινου μεταλλίου αποτελεί μεγάλη τιμή για την Ξάνθη αλλά και τον παλαιστικός σύλλογος Ξάνθης «Ολυμπιακή Φλόγα» που εκπροσωπεί. 

Στα 77κ. ο 19χρονος Νίκος Ιωσηφίδης με προπονητή τον Θόδωρο Ηλιάδη, στην πρώτη του συμμετοχή σε Ολυμπιακούς Αγώνες έδειξε ότι διαθέτει ελληνική ψυχή και έχει πολύ μέλλον μπροστά του. Ο Έλληνας παλαιστής επικράτησε άνετα του Αμερικανού Μπάρον με 8-0 στα σημεία, στο δεύτερο αγώνα με πτώση νίκησε τον Αρμένιο Μπαμπαγιάν, αλλά έχασε από τον Λιθουανό Σινκεβίτσιους και την Τετάρτη διεκδίκησε και κατέκτησε την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο, με αντίπαλο τον Ιρανό Εσμαϊλί.


Α
κολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις. 

Το XanthiNea.gr είναι ανεξάρτητο ιστολόγιο και μπορείτε να στηρίξετε το έργο μας κάνοντας μία δωρεά [εφάπαξ] ή επιλέγοντας μηνιαία συνδρομή με το ποσό που εσείς επιθυμείτε! Η στήριξή σας είναι πολύτιμη!

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال