Τα Κομνηνά «δεν ξεχνούν» τη Γενοκτονία των Ποντίων

Τα Κομνηνά «δεν ξεχνούν» τη Γενοκτονία των Ποντίων

Εκδήλωση – φόρο τιμής στις 353.000 ψυχές των Ελλήνων του Πόντου που σφαγιάστηκαν από τους Τούρκους, διοργανώνουν την Κυριακή οι κάτοικοι στα Κομνηνά, στην ορεινή Ξάνθη, με κεντρικό ομιλητή τον γνωστό και καταξιωμένο δημοσιογράφο, Τάσο Κοντογιαννίδη, που έλκει την καταγωγή του από την περιοχή. 

Σε σχετική ανακοίνωση – πρόσκληση για την εκδήλωση, η Πρόεδρος του Συλλόγου Κομνηνών, Ευδοκία Ζουρνατσίδου, αναφέρει τα εξής:

«Η πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Κομνηνών σας προσκαλεί στην επιμνημόσυνη δέηση και εκδήλωση μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων όπου έχασαν τη ζωή τους 353.000 Έλληνες του Πόντου από τους νεότουρκους Κεμαλιστές, στην κεντρική πλατεία των Κομνηνών Ξάνθης, την Κυριακή 15 Μαΐου 2022 και ώρα 11 το πρωί. Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης ο συντοπίτης μας συγγραφέας και δημοσιογράφος Τάσος Κοντογιαννίδης». 

Ακολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις. 

Το XanthiNea.gr είναι ανεξάρτητο ιστολόγιο και μπορείτε να στηρίξετε το έργο μας κάνοντας μία δωρεά [εφάπαξ] ή επιλέγοντας μηνιαία συνδρομή με το ποσό που εσείς επιθυμείτε! Η στήριξή σας είναι πολύτιμη!

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال