Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Παρανυφάκι στον γάμο του Μαυρίδη η «Τσίχλα» από την Ξάνθη

Κοινοποίηση

Παρανυφάκι στον γάμο του Μαυρίδη η «Τσίχλα» από την Ξάνθη

Δίπλα του ακόμη και στην πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής του είχε την «Τσίχλα», το σκυλάκι που πριν από μερικούς μήνες είχε κακοποιηθεί βάναυσα στην Ξάνθη, ο Γιώργος Μαυρίδης. 

Ο γνωστός παρουσιαστής παντρεύτηκε την Κρίστη Καθάργια στη Θεσσαλονίκη με πολιτικό γάμο λίγο πριν αναχωρήσουν για το Asia Express. 

Κουμπάρος ήταν ο Γιώργος Κατσινόπουλος ενώ στο πλευρό του ευτυχισμένου ζεύγους βρισκόταν φυσικά και η «Τσίχλα» η οποία είχε ντυθεί παρανυφάκι. Πρόκειται για το σκυλάκι που είχε βρεθεί ακρωτηριασμένο στην Ξάνθη και μέχρι και σήμερα και παρά τον σάλο και τον αποτροπιασμό που είχε προκαλέσει η εικόνα του κακοποιημένου κουταβιού δεν έχει ταυτοποιηθεί ο δράστης του βασανισμού. 

Η ιστορία της «Τσίχλας» είχε συγκινήσει τότε τον διάσημο παρουσιαστή, που είναι γνωστός για τα φιλοζωικά του αισθήματα, και ο οποίος αποφάσισε να την υιοθετήσει προσφέροντας της μία καλύτερη ζωή. 

Λίγες ώρες μετά τον γάμο του, ο διάσημος tatoo artist και η σύζυγός του έκαναν μια κοινή ανάρτηση στο Instagram και μοιράστηκαν τις πρώτες φωτογραφίες από τον γάμο τους, στις οποίες φιγουράρει φυσικά και η μικρή «Τσίχλα», ενώ στη σχετική λεζάντα που συνοδεύει τις φωτογραφίες έγραψαν  «Αυτά από εμάς…. Και στα δικά σας!».

«Να ευχηθούμε
ευτυχία και αγάπη τρελή! Πιο όμορφο παρανυφακι, όχι να το παινευτούμε, αλλά δεν
έχουμε δει! Να ζήσετε παιδιά! Συγχαρητήρια» σχολίασαν τα Αδεσποτούλια Ξάνθης,
που είχαν αναλάβει τότε την φροντίδα του κακοποιημένου ζώου και τη μετέπειτα
διαδικασία για την υιοθεσία. 

Παρανυφάκι στον γάμο του Μαυρίδη η «Τσίχλα» από την Ξάνθη

Ακολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις. 

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα