Βραβεύτηκε ο δημοσιογράφος Ιορδάνης Χασαπόπουλος από την Ξάνθη

Βραβεύτηκε ο δημοσιογράφος Ιορδάνης Χασαπόπουλος από την Ξάνθη

Το Ίδρυμα Μπότση απένειμε την Πέμπτη τα 37α δημοσιογραφικά βραβεία στους συντάκτες οι οποίοι διακρίθηκαν για την εργασία τους, την χρονιά που πέρασε.

Ανάμεσα στους βραβευθέντες ήταν και ο δημοσιογράφος του MEGA Ιορδάνης Χασαπόπουλος, ο οποίος έλκει την καταγωγή του από την Ξάνθη και ανά διαστήματα προβάλλει δράσεις και εκδηλώσεις της περιοχής στην εκπομπή του στον τηλεοπτικό σταθμό. 

 «Είμαστε υπερήφανοι για τη δημοσιογραφία που ασκείται με αρχές, ιδανικά και αξίες ως εγγυητής της Δημοκρατίας. Γιατί δημοσιογραφία χωρίς δημοκρατία δεν υπάρχει. Γιατί η δημοκρατία χωρίς ατέρμονη, ανεξάρτητη και πολυφωνική δημοσιογραφία δεν υφίσταται», τόνισε από το βήμα της εκδήλωσης ο πρόεδρος του Ιδρύματος Μπότση, Πάνος Καραγιάννης.

Στην τελετή απονομής παρέστη και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου. Μεταξύ άλλων, η κυρία Σακελλαροπούλου απένειμε συλλογικό βραβείο στους υγειονομικούς συντάκτες για την ενημέρωση κατά τα δύο χρόνια της πανδημίας.

Ακολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις. 

Το XanthiNea.gr είναι ανεξάρτητο ιστολόγιο και μπορείτε να στηρίξετε το έργο μας κάνοντας μία δωρεά [εφάπαξ] ή επιλέγοντας μηνιαία συνδρομή με το ποσό που εσείς επιθυμείτε! Η στήριξή σας είναι πολύτιμη!

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال