Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ξάνθη: «Ποντικοί» έκλεβαν καλώδια χαλκού από εργοστάσιο

Κοινοποίηση

Ξάνθη: «Ποντικοί» έκλεβαν καλώδια χαλκού από εργοστάσιο

Συνελήφθησαν την 21-5-2022 το μεσημέρι σε περιοχή της Ξάνθης, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τοπείρου τρεις ημεδαποί, διότι επιχείρησαν να αφαιρέσουν από μη λειτουργικό εργοστάσιο καλώδια χαλκού. Κατασχέθηκαν δύο διαρρηκτικά εργαλεία. 

Λαθραία στον Έβρο 

Συνελήφθησαν την 21-5-2022 το πρωί στην Αλεξανδρούπολη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, δύο ημεδαποί για παράβαση του νόμου περί εθνικού τελωνειακού κώδικα. Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους δύο δράστες, διότι εντόπισαν τον έναν να κατέχει λαθραία καπνικά προϊόντα τα οποία προμηθεύτηκε από κατάστημα που διατηρεί ο δεύτερος συλληφθείς. Συγκεκριμένα οι αστυνομικοί εντόπισαν και κατέσχεσαν έξι συσκευασίες καπνού, συνολικού βάρους 260 γραμμαρίων και 40 πακέτα τσιγάρων, για τα οποία δεν έχουν καταβληθεί στο δημόσιο οι ανάλογοι φόροι και δασμοί. 

Έκλεβε οχήματα 

Συνελήφθη την 21-5-2022 το πρωί στο Διδυμότειχο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Διδυμοτείχου, ένας αλλοδαπός, διότι εντοπίσθηκε να οδηγεί όχημα το οποίο είχε αφαιρέσει νωρίτερα από περιοχή του Έβρου. Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε επίσης ότι ο δράστης την 19-5-2022 αφαίρεσε από οικία οικισμού του Έβρου χρηματικό ποσό και επιχείρησε να αφαιρέσει ένα αυτοκίνητο από τον αύλειο χώρο της, χωρίς να ολοκληρώσει την πράξη του. Επιπλέον διαπιστώθηκε ότι ο δράστης στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης και είχε εισέλθει και παρέμενε παράνομα στη χώρα. 

Ακολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις. 

Το XanthiNea.gr είναι ανεξάρτητο ιστολόγιο και μπορείτε να στηρίξετε το έργο μας κάνοντας
μία δωρεά [εφάπαξ] ή επιλέγοντας μηνιαία συνδρομή με το ποσό που εσείς επιθυμείτε!
Η στήριξή σας είναι πολύτιμη!



ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα