Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

905 πολίτες στην Ξάνθη ψήφισαν να επιστρέψει το ΠΑΣΟΚ

Κοινοποίηση

905 πολίτες στην Ξάνθη ψήφισαν να επιστρέψει το ΠΑΣΟΚ

Υπέρ της επιστροφής του ΠΑΣΟΚ τάχθηκαν 905 πολίτες στην Ξάνθη που συμμετείχαν στις εκλογές που πραγματοποίησε το κόμμα τόσο σε τοπικό όσο και σε πανελλαδικό επίπεδο, ενώ μόλις 46 ήταν αυτοί που τάχθηκαν υπέρ του να παραμείνει ως όνομα το Κίνημα Αλλαγής. 

Σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η τοπική οργάνωση του ΠΑΣΟΚ αναφέρονται τα εξής: 

Το Κίνημα Αλλαγής, πραγματοποίησε ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ την Κυριακή 8 Μαΐου 2022 την εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη των Συντονιστικών Γραμματειών των Τοπικών Οργανώσεων, των Νομαρχιακών Επιτροπών, των Αντιπροσώπων για το 3ο Συνέδριο καθώς και την επιλογή του ονόματος του Κινήματος Αλλαγής.

Ανακοινώνουμε για το Νομό μας, τα προσωρινά αποτελέσματα της εκλογικής διαδικασίας στην οποία συμμετείχαν 1.200 ψηφοφόροι, τους οποίους και ευχαριστούμε για την συμμετοχή τους. Επίσης θα πρέπει να Ευχαριστήσουμε τους Δημάρχους, αλλά και τη Διοίκηση του Κέντρου Πολιτισμού του Δήμου Ξάνθης, καθώς και τους υπαλλήλους αυτών,  για την παραχώρηση των Αιθουσών και τη βοήθεια τους. 

Να ευχαριστήσουμε όλους τους Υποψηφίους για την συμμετοχή τους στην εκλογική διαδικασία, να συγχαρούμε όσους έχουν εκλεγεί και να τους ευχηθούμε καλή δύναμη στο νέο τους ρόλο, αυτόν  της ανάδειξης της πολιτικής και της προοπτικής που μπορεί να προσφέρει στον Τόπο η Μεγάλη Δημοκρατική Παράταξη, το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ. 
 
Τα οριστικά αποτελέσματα θα ανακοινωθούν από την ΕΔΕΚΑΠ που έχει τη σχετική αρμοδιότητα.
Ακολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις. 
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα