5 πράγματα που μετανιώνουμε πριν πεθάνουμε

5 πράγματα που μετανιώνουμε πριν πεθάνουμε

Άλλαξε σκέψη, άλλαξε ζωή

Το best seller βιβλίο αυτοβελτίωσης της Bronnie Ware μόλις κυκλοφόρησε από τις Εκδόσεις ΚΑΚΤΟΣ!

Η Bronnie Ware μας χαρίζει ένα εκπληκτικό βιβλίο και μας εμπνέει να ζήσουμε μια ζωή γεμάτη, για την οποία δεν θα μετανιώσουμε. Μας καλεί να αφουγκραστούμε τον εαυτό μας και να αποφύγουμε 5 μεγάλα λάθη, 5 δυστυχώς συνήθεις επιλογές που μας απομακρύνουν από τη γαλήνη και την εκπλήρωση των πραγματικών στόχων και επιθυμιών μας.

Ένα βιβλίο που δίνει στην αυτοβελτίωση τον ουσιαστικότερο σκοπό της... 

Περιγραφή βιβλίου

«Αυτό το βιβλίο είχε μια βαθιά επίδραση στη ζωή μου».

Dr Wayne W. Dyer, συγγραφέας του best seller I Can See Clearly Now

Το βιβλίο 5 πράγματα που μετανιώνουμε πριν πεθάνουμε – Άλλαξε σκέψη, άλλαξε ζωή δίνει ελπίδα για έναν καλύτερο τρόπο ζωής... 

Μετά από πολλά χρόνια εργασίας που δεν τη γέμιζε, η Bronnie Ware άρχισε να ψάχνει ένα επάγγελμα με νόημα. Αν και δεν είχε τα τυπικά προσόντα και την εμπειρία, αποφάσισε να εργαστεί στην παρηγορητική φροντίδα ασθενών.

Όσο ασχολιόταν με τις ανάγκες των ετοιμοθάνατων, η ζωή της Bronnie άλλαξε. Αργότερα, έγραψε ένα blog post για τα πιο συνήθη πράγματα που μετάνιωναν οι ασθενείς τους οποίους είχε φροντίσει. Το post, το οποίο είχε τον τίτλο «Τα 5 σημαντικότερα πράγματα που μετανιώνει κανείς πριν πεθάνει», απέκτησε τέτοια δυναμική, ώστε το διάβασαν πάνω από τρία εκατομμύρια αναγνώστες απ’ όλο τον κόσμο μέσα σε έναν χρόνο. Κατόπιν αιτήματος πολλών αναγνωστών του blog της, η Bronnie αποφάσισε να μοιραστεί την προσωπική της ιστορία στο βιβλίο που κρατάς.

Η Bronnie ζει μια έντονη ζωή. Εφαρμόζοντας τα διδάγματα όσων βρίσκονταν κοντά στον θάνατο, ανέπτυξε μια αντίληψη για το πώς πρέπει να ζήσει κανείς αν θέλει να πεθάνει έχοντας γαλήνη στην ψυχή του. Σε μια από καρδιάς εξομολόγηση, η συγγραφέας εκφράζει τη σημασία των επιλογών που μετανιώνει κανείς. Εξηγεί πώς μπορούμε να αντιμετωπίσουμε θετικά αυτά τα θέματα τώρα, όσο έχουμε ακόμα καιρό.

Τα απολαυστικά απομνημονεύματα της Bronnie Ware συνιστούν ένα θαρραλέο βιβλίο, που σκοπεύει να σου αλλάξει τη ζωή και να σε εμπνεύσει ώστε να ζήσεις τη ζωή την οποία στην πραγματικότητα είσαι προορισμένος να ζήσεις, εδώ και τώρα.


Ware Bronnie

Η Μπρόνι Γουέαρ (Bronnie Ware) είναι συγγραφέας, ομιλήτρια και τραγουδοποιός, με έδρα στα βόρεια της Νέας Νότιας Ουαλίας, στην Αυστραλία. Ο αγαπημένος της ρόλος είναι αυτός της μητέρας. Η αγαπημένη της δασκάλα είναι η φύση. Η Μπρόνι είναι επίσης δασκάλα θάρρους και μεγάλη υπερασπίστρια του χώρου που πρέπει να κρατάμε ελεύθερο για να μπορούμε να πάρουμε ανάσα. Για να μάθεις περισσότερα για μια ζωή απαλλαγμένη από μεταμέλειες και για τη διαμόρφωση της ζωής που πραγματικά λαχταρά η καρδιά σου, επισκέψου το www.bronnieware.com.

Αγορά του βιβλίου ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις. 

Το XanthiNea.gr είναι ανεξάρτητο ιστολόγιο και μπορείτε να στηρίξετε το έργο μας κάνοντας μία δωρεά [εφάπαξ] ή επιλέγοντας μηνιαία συνδρομή με το ποσό που εσείς επιθυμείτε! Η στήριξή σας είναι πολύτιμη!

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال