Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Άλωσε την Πρίστινα με Μπακασέτα η Ελλάδα

Κοινοποίηση

Άλωσε την Πρίστινα με Μπακασέτα η Ελλάδα

Με σκόρερ και πάλι τον Τάσο Μπακασέτα, που πέτυχε ένα υπέροχο γκολ στο 36΄ σχεδόν από το ίδιο σημείο που σκόραρε στο Μπέλφαστ, αλλά με το αριστερό αυτή τη φορά, η Εθνική έφυγε νικήτρια και από την Πρίστινα και είναι μόνη πρώτη στον όμιλό της στο Nations League, με δύο στα δύο και μάλιστα εκτός έδρας. Η συνέχεια στον Βόλο 09 & 12/06.

Μπορεί ο αρχηγός να εξελίσσεται σε…”συνήθη ύποπτο” όσον αφορά στο σκοράρισμα, ωστόσο όλοι οι παίκτες που χρησιμοποίησε ο Γουστάβο Πογέτ πραγματοποίησαν καλή εμφάνιση, με εξαίρεση τα πρώτα δώδεκα λεπτά του ματς, στα οποία το Κόσοβο έδειξε ενθουσιασμό και η Ελλάδα έψαχνε τα πατήματά της στον αγωνιστικό χώρο.

νέχεια όμως η Εθνική παρουσίασε τα καλά στοιχεία που έδειξε και στη Β. Ιρλανδία: συνέπεια στα αμυντικά καθήκοντα όλης της ενδεκάδας, αλληλοκάλυψη, γρήγορες επιστροφές και στιγμές με καλή ανάπτυξη, φτάνοντας στη δεύτερη νίκη της στο 3ο Nations League.



Στο 72΄ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο αμυντικός του Κοσόβου Φιντάν Αλίτι και στο 90΄ ο γκολκίπερ Μούριτς λόγω απόκρουσης με το χέρι εκτός της μεγάλης περιοχής.

Κόσοβο: Μούριτς, Λ. Καστράτι, Ραχμάνι, Κριεζίου, Αλίτι, Λοσάι, Φαζλίζι, Ζεγκρόβα (90+3΄ Ουκάνι-τερμ/κας), Ζενέλι (57΄ Κολόλι), Ρασίτσα (57΄ Μπίτικι), Μουρίκι

Ελλάδα: Βλαχοδήμος, Χατζηδιάκος, Μαυροπάνος, Μπάλντοκ, Τσιμίκας, Κουρμπέλης (56΄ Σιώπης), Μάνταλος (86΄ Μπουχαλάκης), Μπακασέτας, Λημνιός, Μασούρας (78΄ Δουβίκας), Γιακουμάκης (57΄ Παυλίδης).

Διαιτητής: Τζον Μπίτον (Σκοτία).

* Στο άλλο παιχνίδι του 2ου ομίλου Κύπρος και Βόρειος Ιρλανδία έμειναν στο 0-0 στη Λάρνακα.

Ακολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις. 

Το XanthiNea.gr είναι ανεξάρτητο ιστολόγιο και μπορείτε να στηρίξετε το έργο μας κάνοντας
μία δωρεά [εφάπαξ] ή επιλέγοντας μηνιαία συνδρομή με το ποσό που εσείς επιθυμείτε!
Η στήριξή σας είναι πολύτιμη!



ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα