Κυριακή, 17 Μαρτίου, 2024

Ανήλικοι διακινούν υλικό με σκληρούς βιασμούς ακόμα και βρεφών

Κοινοποίηση

Ανήλικοι διακινούν υλικό με σκληρούς βιασμούς ακόμα και βρεφών

Βαποράκια για διακίνηση πορνογραφικού υλικού γίνονται ανήλικοι, σύμφωνα με αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του MEGA. Μάλιστα αυτό το υλικό περιλαμβάνει και κακοποιήσεις βρεφών τριών ή έξι μηνών. Η τιμή για ένα τέτοιο αποτρόπαιο υλικό ανέρχεται μέχρι και 40.000 ευρώ την ώρα.

«Βλέπουμε ανήλικους να έχουν στην κατοχή τους βίντεο με παιδική πορνογραφία και να το πουλούν σε άλλους. Είτε σε ανήλικους είτε σε ενήλικους και να γίνεται μια εμπορία δυστυχώς των παιδιών μας, της παιδικής κακοποίησης σε ένα ξέφρενο πάρτι», σημειώνει ο Μανώλης Σφακιανάκης.



Οι ανήλικοι που πλέον παίζουν στα δάχτυλα την τεχνολογία, βρίσκουν δυστυχώς πολύ εύκολα τους τρόπους για να διεισδύσουν στο dark web ενώ την τελευταία 10ετία έχει καταγραφεί 6.000% αύξηση σε υλικό παιδικής πορνογραφίας.

Ο τιμοκατάλογος της φρίκης

Πίσω από τα νούμερα και τους αριθμούς, αυτό που μένει τελικά είναι τα μικρά παιδιά που βρίσκονται κλειδωμένα σε ένα δωμάτιο και αλυσοδεμένα απέναντι από μια κάμερα περιμένοντας κάθε μέρα τον συγγενή τους, έναν φίλο ή έναν άγνωστο που τα έχει απαγάγει, να τα κακοποιήσει.

«Υπάρχουν μανάδες που φέρνουν στον κόσμο παιδιά μόνο και μόνο για να τα πουλήσουν και στη συνέχεια να τα κακοποιήσουν οι κύριοι αυτοί. Άρα βάζουν μάνες να γεννάνε παιδιά για να τα κακοποιήσουν και στη συνέχεια αυτά τα παιδιά χάνονται, εξαφανίζονται, σύμφωνα με την Ιντερπόλ. Εξαφανίζονται σημαίνει πεθαίνουν».

Η «Λερναία Ύδρα» της παιδικής πορνογραφίας μοιάζει να τρέφεται από την ακόρεστη επιθυμία των χρηστών για ακόμα πιο πολύ, για ακόμα πιο άγριο υλικό. Ανατριχίλα προκαλεί το γεγονός ότι κάποιοι από τον καναπέ του σπιτιού τους πληρώνουν αδρά, πολλές χιλιάδες ευρώ, για να δουν σε ζωντανή μετάδοση παιδιά, ακόμα και βρέφη, να κακοποιούνται σεξουαλικά.



«Αυτό το βίντεο σε ζωντανό χρόνο μπορεί να κοστίσει από 3.000 η ώρα μέχρι και 40.000 η ώρα. Είναι ανάλογα με την ηλικία έχει το παιδάκι που κακοποιούν. Αν οι ηλικίες είναι χαμηλές, 3 μηνών, 6 μηνών, 9 μηνών μωρά, έχει υψηλή αξία το βίντεο. Αν το βίντεο είναι με παιδάκια 10, 11, 12 ετών έχει πιο χαμηλή αξία».

Υπεράνω υποψίας

Πολλές φορές οι επιτήδειοι με ψεύτικα προφίλ ακόμα και στα social media προσποιούνται ότι είναι συνομήλικοι με τα παιδιά που προσεγγίζουν. Κερδίζουν την εμπιστοσύνη τους και τα πιέζουν για φωτογραφίες και βίντεο αλλά ακόμη και για να τα συναντήσουν.

Συνήθως πίσω από τους διακινητές πορνογραφικού υλικού βρίσκονται άτομα υπεράνω πάσης υποψίας. Επιτυχημένους και αξιοσέβαστους πολίτες, ανθρώπους της διπλανής πόρτας που τρέφουν το τέρας μέσα τους.

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις. 

Το XanthiNea.gr είναι ανεξάρτητο ιστολόγιο και μπορείτε να στηρίξετε το έργο μας κάνοντας
μία δωρεά [εφάπαξ] ή επιλέγοντας μηνιαία συνδρομή με το ποσό που εσείς επιθυμείτε!
Η στήριξή σας είναι πολύτιμη!



ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα