Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Αντιπρόεδρος στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Αιμοδοτών ο Παπαχρόνης

Κοινοποίηση

Μέσα σε εγκάρδιο και θετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε, το Σάββατο 4 Ιουνίου, η Τακτική Γενική Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση της Π.Ο.Σ.Ε.Α. Οι αντιπρόσωποι των Συλλόγων Μελών της Π.Ο.Σ.Ε.Α. βρέθηκαν μετά από καιρό, λόγω της πανδημίας, πάλι δια ζώσης.

Τις εργασίες της Συνέλευσης χαιρέτισαν ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Γεωργαντάς, ο Πρόεδρος του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας (Ε.ΚΕ.Α.) κ. Παναγιώτης Κατσίβελας, ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και Τομεάρχης Υγείας κ. Φραγγίδης συνοδευόμενος από τη σύζυγό του και Πρόεδρο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς κα Φραγγίδου και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου κ.κ. Βαρθολομαίος.

Ο Πρόεδρος κ. Χρήστος Πρωτόπαπας στον Διοικητικό Απολογισμό, έκανε εκτενή αναφορά στις δράσεις της Π.Ο.Σ.Ε.Α την τελευταία τριετία και τα σημαντικά βήματα που έγιναν προκειμένου η Ομοσπονδία μας να αποκτήσει τους απαραίτητους πόρους για τη βιωσιμότητά της. Ιδιαίτερη μνεία έγινε στη δημιουργία και εφαρμογή του πενταψήφιου αριθμού 19823 που απέκτησε πριν λίγες μέρες η Ομοσπονδία μας.

Η παρουσίαση του Οικονομικού Απολογισμού πραγματοποιήθηκε από την Ταμία κυρία Σπυριδούλα Παπαγιάννη και από την Αναπληρώτρια Ταμία Δέσποινα Ροδουσάκη.

Το Σώμα ενέκρινε ομόφωνα τον Διοικητικό και Οικονομικό Απολογισμό της Π.Ο.Σ.Ε.Α.

Την επομένη μέρα, Κυριακή 5 Ιουνίου, πραγματοποιήθηκαν οι Αρχαιρεσίες της Ομοσπονδίας. Το ψηφοδέλτιο απαρτίστηκε και από νέα πρόσωπα, νέο αίμα, για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Π.Ο.Σ.Ε.Α.

Μετά την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας με πρωτοβουλία του πλειοψηφήσαντος συμβούλου κ. Χρήστου Πρωτόπαπα συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο ως εξής:

Πρόεδρος Πρωτόπαπας Χρήστος (ΣΕΑ Ξυλοκάστρου)

Α’ Αντιπρόεδρος Παπαχρόνης Ιωάννης (ΣΕΑ Ξάνθης)

Β’ Αντιπρόεδρος Εξάρχου Αθηνά (ΣΕΑ Εθελοντική Κοινωνική Αλληλεγγύη)

Γενικός Γραμματέας Ζώτος Θεολόγος (Ερυθρός Σταυρός Κιλκίς)

Ειδική Γραμματέας Σπαή Ευαγγελία (ΣΕΑ Άρτας)

Ταμίας Ροδουσάκη Δέσποινα (ΣΕΑ Χανίων)

Αναπληρωτής Ταμίας Ιωαννίδης Χρήστος (ΣΕΑ Ανατολής Ιωαννίνων)

Μέλος Μάνη Ειρήνη (ΣΕΑ Φαλάνης Λάρισας)

Μέλος Βόμβας Κωνσταντίνος (ΣΕΑ Κοζάνης)

Για την Ελεγκτική Επιτροπή :

Κανδυλή Σταματία (ΣΕΑ Ξάνθης)

Σκούπρα Καλλιόπη (ΣΕΑ Μαγνησίας)

Γαλάνης Σωτήριος (ΣΕΑ Καραμανδανείου)

Ο Πρόεδρος αφού ευχήθηκε σε όλα τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου καλή θητεία, ευχαρίστησε επίσης τα απερχόμενα Μέλη για την προσφορά τους στο προηγούμενο Διοικητικό Συμβούλιο και στη συνέχεια ενημέρωσε σχετικά με την 20η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία, της οποίας η Τελετή Έναρξης θα πραγματοποιηθεί στο Μητροπολιτικό Ναό της Αγίας Φωτεινής του Δήμου Νέας Σμύρνης, την Παρασκευή 22 Ιουλίου. Η «Φλόγα της Αγάπης» θα μεταφερθεί στο Ξυλόκαστρο με τα σκάφη της Ομάδας Αιγαίου και τη συνοδεία σκαφών του Λιμενικού Σώματος. Επίσης ενημέρωσε για τα τρέχοντα θέματα.

Η Π.Ο.Σ.Ε.Α. εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες της στο Υπουργείο Υγείας για την φιλοξενία της Τακτικής Γενικής Εκλογοαπολογιστικής Συνέλευσης στην Αίθουσα Τελετών του Υπουργείου.

Ακολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις. 

Το XanthiNea.gr είναι ανεξάρτητο ιστολόγιο και μπορείτε να στηρίξετε το έργο μας κάνοντας

μία δωρεά [εφάπαξ] ή επιλέγοντας μηνιαία συνδρομή με το ποσό που εσείς επιθυμείτε!

Η στήριξή σας είναι πολύτιμη!

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα