Αρχαία Ελλάδα – Ένα διασκεδαστικό εκπαιδευτικό βιβλίο

Αρχαία Ελλάδα – Ένα διασκεδαστικό εκπαιδευτικό βιβλίο

Μπορεί η ιστορία να γίνει διασκεδαστική; Τα παιδιά ταξιδεύουν στον χρόνο και μαθαίνουν για την ιστορία, την τέχνη και την καθημερινή ζωή των αρχαίων Ελλήνων μέσα από συναρπαστικές πληροφορίες και πάνω από 100 κρυμμένες εικόνες που θα πρέπει να ανακαλύψουν στις σελίδες του βιβλίου!

Η Ιστορία γίνεται Παιχνίδι!

Πού αγορεύει ένας φιλόσοφος;

Πώς κατασκευάζονται τα αγγεία;

Βοηθήστε τον Ερρίκο να βρει τα κρυμμένα αντικείμενα σε κάθε σελίδα.

Με εφόδια εξαιρετικά δημιουργήματα, συναρπαστικές πληροφορίες και πάνω από 100 κρυμμένες εικόνες θα περιπλανηθείτε στην αρχαία Ελλάδα και θα ανακαλύψετε έναν από τους πιο λαμπρούς πολιτισμούς του κόσμου!

Από τη σειρά Περιπλάνηση στην Ιστορία κυκλοφορούν: *Αρχαία Αίγυπτος *Αρχαία Ρώμη *Αρχαία Ελλάδα

Fatti Burke

Η Fatti Burke εργάζεται ως ανεξάρτητη εικονογράφος από τότε που αποφοίτησε από το Εθνικό Κολλέγιο Τέχνης και Σχεδιασμού της Ιρλανδίας, το 2012. Η δουλειά της περιστρέφεται γύρω από τα πράγματα που αγαπά - φαγητό, σπίτι, αστεία, χρώματα και παράδοση. Τα τελευταία πέντε χρόνια έχει επικεντρωθεί σε θέματα, όπως γυναικεία πρότυπα, αρχαίοι πολιτισμοί (Αρχαία Αίγυπτος, Αρχαία Ρώμη εκδ. Διόπτρα), εξέλιξη (Τι Είδαν οι Δεινόσαυροι, εκδ. Διόπτρα) . Παράλληλα, έχει γράψει και εικονογραφήσει μια τριλογία για Ιρλανδούς ήρωες σε συνεργασία με τον πατέρα της John Burke.

Αγορά του βιβλίου ΕΔΩ

Ακολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις. 

Το XanthiNea.gr είναι ανεξάρτητο ιστολόγιο και μπορείτε να στηρίξετε το έργο μας κάνοντας μία δωρεά [εφάπαξ] ή επιλέγοντας μηνιαία συνδρομή με το ποσό που εσείς επιθυμείτε! Η στήριξή σας είναι πολύτιμη!

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال