Βazaar μεταχειρισμένων για φάρμακα και στειρώσεις αδέσποτων

Βazaar μεταχειρισμένων για φάρμακα και στειρώσεις αδέσποτων

Ένα bazaar με μεταχειρισμένα αντικείμενα από Γερμανία, Ολλανδία, Αυστρία, Βέλγιο, πραγματοποιεί από τις 17 έως τις 30 Ιουνίου η φιλοζωική οργάνωση «Αδεσποτούλια» Ξάνθης, και τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν για φάρμακα και στειρώσεις του καταφυγίου. 

«Τέσσερις χώρες ένωσαν την αγάπη τους για τα αδέσποτα της Ελλάδας ,Αυστρία Γερμανία Ολλανδία και Βέλγιο. Με τη βοήθεια τους διοργανώνουμε ένα πρωτοποριακό bazaar στην Ξάνθη μεταχειρισμένων ειδών. Μας έστειλαν τα καλύτερα πράγματα, ρούχα, παπούτσια, είδη σπιτιού, παιχνίδια, είδη και τροφές για τα ζωάκια μας. Σίγουρα θα βρείτε μικρούς θησαυρούς. 

Ελάτε μια βόλτα να το διαπιστώσετε μόνοι σας. Από 17/6 μέχρι 30/6, 10.00 με 14.00 και 18.00 με 21.00. Τα χρήματα θα διατεθούν για στειρώσεις και ιατροφαρμακευτική κάλυψη του καταφυγίου» σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση για τη δράση. 

Βazaar μεταχειρισμένων για φάρμακα και στειρώσεις αδέσποτων

Α
κολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις. 

Το XanthiNea.gr είναι ανεξάρτητο ιστολόγιο και μπορείτε να στηρίξετε το έργο μας κάνοντας μία δωρεά [εφάπαξ] ή επιλέγοντας μηνιαία συνδρομή με το ποσό που εσείς επιθυμείτε! Η στήριξή σας είναι πολύτιμη!

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال