Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Μπέττυ Μαγγίρα: «Είχα δεχτεί σκληρό bullying σαν παιδί»

Κοινοποίηση

Μπέττυ Μαγγίρα: «Είχα δεχτεί σκληρό bullying σαν παιδί»

Σε μία προσωπική εξομολόγηση προχώρησε η Μπέττυ Μαγγίρα και αναφέρθηκε στα παιδικά της χρόνια και το μπούλινγκ που είχε δεχτεί.

Μιλώντας στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα», την οποία και παρουσιάζει, η Μπέττυ Μαγγίρα αποκάλυψε πως στο παρελθόν είχε στραβισμό και αυτός ήταν ο λόγος που είχε δεχτεί άσχημα σχόλια.

«Είμαι από τους ανθρώπους που έχω αποβάλλει ό,τι κακό υπήρξε στη ζωή μου, από άποψη μπούλινγκ. Γιατί κι εγώ έχω δεχτεί. Όταν ήμουν μικρή, είχα στραβισμό. Το ένα μου μάτι ήταν εδώ και το άλλο εκεί. Μου έκλειναν το μάτι το καλό, για να δυναμώσει το άλλο και να κεντράρει. Φορούσα λοιπόν γυαλιά κι ήμουν και πάρα πολύ αδύνατη. Με φώναζαν Αιθιοπία, Μπετόβεν, διάφορα», είπε χαρακτηριστικά.

Όπως ανέφερε στη συνέχεια, με τα χρόνια το μυαλό της διέγραψε αυτές τις αναμνήσεις ως άμυνα.

«Για να αντέξει και να ξεπεράσει αυτό που ζούσα, το μυαλό μου το διέγραψε. Έχω ένα κενό μνήμης από την πρώτη έως την τετάρτη δημοτικού. Θυμάμαι μόνο κάποια περιστατικά από το νηπιαγωγείο», εξήγησε η Μπέττυ Μαγγίρα.

«Φαντάσου τι άκουγα. Ήμουν πολύ αδύνατη. Άκουγα τα πάντα. Έπρεπε να προστατευτώ σαν παιδί, οπότε τα διέγραψα, ήταν τρομερό», συμπλήρωσε κλείνοντας.

Ακολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις. 

Το XanthiNea.gr είναι ανεξάρτητο ιστολόγιο και μπορείτε να στηρίξετε το έργο μας κάνοντας
μία δωρεά [εφάπαξ] ή επιλέγοντας μηνιαία συνδρομή με το ποσό που εσείς επιθυμείτε!
Η στήριξή σας είναι πολύτιμη!



ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα