Δημοσιεύματα περί «δέσμευσης των μετοχών του ΑΟΞ»

Δεσμεύονται οι μετοχές του ΑΟΞ - Έρευνα σε Πάπας για ξέπλυμα χρήματος

Δημοσιεύματα τα οποία κάνουν λόγο για δέσμευση των μετοχών του ΑΟΞ αλλά και έλεγχο του Μπιλ Πάπας για ξέπλυμα μαύρου χρήματος κάνουν τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες. 

Προηγήθηκε αναφορά στην τηλεοπτική εκπομπή «Δίκη στο OPEN», ενώ μετά από αρκετές ώρες και αφού «ανακυκλώθηκε» η είδηση, ο ΑΟΞ τοποθετήθηκε επισήμως, διαψεύδοντας πλήρως κάθε τέτοιο ενδεχόμενο. 

Αναλυτικά σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται:

«Με βάση τα δημοσιεύματα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ώρες, ο ΑΟ Ξάνθη ΠΑΕ και ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ, κος Bill Papas, διαψεύδουν τα όσα γράφονται και λέγονται.

Η ΠΑΕ αλλά και ο κος Bill Papas, δεν έχουν λάβει κανένα επίσημο έγγραφο αλλά και καμία επίσημη ενημέρωση, σχετικά με δεσμεύσεις περιουσιακών στοιχείων και μετοχών της ΠΑΕ.

Ωστόσο, προκαλεί μεγάλη απορία η επιλογή της συγκεκριμένης χρονικής στιγμής να βρεθεί ο ΑΟ Ξάνθη ΠΑΕ στο επίκεντρο τέτοιων δημοσιευμάτων, στον «αγγελικό» και «ξεκάθαρο» χώρο του ποδοσφαίρου, που όλα λειτουργούν σαν ελβετικό ρολόι.

Ο Bill Papas και το ΔΣ, θέλει να καθησυχάσει το φίλαθλο κοινό μας.

Ο ΑΟΞ υπήρχε, υπάρχει και θα υπάρχει».

Ακολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις. 

Το XanthiNea.gr είναι ανεξάρτητο ιστολόγιο και μπορείτε να στηρίξετε το έργο μας κάνοντας μία δωρεά [εφάπαξ] ή επιλέγοντας μηνιαία συνδρομή με το ποσό που εσείς επιθυμείτε! Η στήριξή σας είναι πολύτιμη!

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال