Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Δημοσκόπηση GPO: Δυσαρεστημένοι με τον Τσέπελη το 47,4% των Ξανθιωτών

Κοινοποίηση

Δημοσκόπηση GPO: Δυσαρεστημένοι με τον Τσέπελη το 47,4% των Ξανθιωτών


Αποκαλυπτικά είναι τα στοιχεία της δημοσκόπησης της GPO για τον Δήμο Ξάνθης που φιλοξενεί η εφημερίδα Παραπολιτικά στο έντυπο ένθετό της e-ota. 

Τα στοιχεία της δημοσκόπησης καταδεικνύουν πως το 47,4% των κατοίκων της Ξάνθης δεν είναι καθόλου ικανοποιημένοι από τον νυν Δήμαρχο, Μανώλη Τσέπελη, και το έργο του, ενώ το 40,1% δηλώνει πως είναι. «Δεν ξέρω, δεν απαντώ» δηλώνει ένα ποσοστό 12,5% των κατοίκων. 



Στην ίδια δημοσκόπηση, το 40,4% των κατοίκων δηλώνει πως το μεγαλύτερο πρόβλημα της περιοχής είναι η ακρίβεια και το 38,6% η ανεργία. Μάλιστα ένα 36,3% δηλώνει πως σημαντικό πρόβλημα είναι και η έλλειψη υποδομών ενώ το 30,5% θέτει ως εξίσου σημαντικό το πρόβλημα της καθαριότητας και της ανακύκλωσης στην Ξάνθη. Το 24,4% δηλώνει πως σημαντικό πρόβλημα είναι τα πεζοδρόμια και η εικόνα των δρόμων, και το 15,8% η εικόνα που παρουσιάζουν τα κέντρα υγείας και το Νοσοκομείο της περιοχής. 

Στην δημοσκόπηση παρουσιάζονται στοιχεία και για το πόσο ικανοποιημένοι είναι οι κάτοικοι της περιοχής με τον Περιφερειάρχη ΑΜΘ, Χρήστος Μέτιο, με το 63,7% να δηλώνουν δυσαρεστημένοι με το έργο του και μόλις το 31,5% να δηλώνουν ικανοποιημένοι. 

Ακολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις. 

Το XanthiNea.gr είναι ανεξάρτητο ιστολόγιο και μπορείτε να στηρίξετε το έργο μας κάνοντας
μία δωρεά [εφάπαξ] ή επιλέγοντας μηνιαία συνδρομή με το ποσό που εσείς επιθυμείτε!
Η στήριξή σας είναι πολύτιμη!



ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα