Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Τρομακτικές εικόνες στην Ξάνθη – Δρόμοι γεμάτοι κινδύνους [ΒΙΝΤΕΟ]

Κοινοποίηση

Εικόνες ντροπής στην Ξάνθη – Δρόμοι γεμάτοι κινδύνους [ΒΙΝΤΕΟ]

Τρομακτικές και συνάμα αποκαρδιωτικές είναι οι εικόνες που καταγράφουν οι κάτοικοι της Ξάνθης, με τις κακοτεχνίες και τις τεράστιες λακκούβες που εντοπίζονται σε όλη την πόλη, αποτελώντας σοβαρό κίνδυνο για διερχόμενους οδηγούς και πεζούς. 



Αμέσως μετά την πρώτη ισχυρή βροχόπτωση που έπληξε την Ξάνθη το πρωί της Παρασκευής, οι λακκούβες πολλαπλασιάστηκαν, ενώ σημειώθηκαν αρκετά ατυχήματα με οδηγούς να καταγγέλλουν πως είτε «εγκλωβίστηκαν» μέσα σε τρύπες είτε έσκασαν τα λάστιχά τους. 

Μάλιστα, δεν ήταν λίγοι αυτοί, που έσπευσαν δεικτικά και ειρωνικά να καυτηριάσουν τις τεράστιες λακκούβες αλλά και το γεγονός πως μέσα σε ελάχιστα λεπτά οι δρόμοι της πόλης θύμιζαν ποτάμια και έγιναν κυριολεκτικά απροσπέλαστοι. 



Στην ομάδα Στραβά και Ανάποδα, στο Facebook, εκατοντάδες πολίτες έσπευσαν να εκφράσουν τη δυσφορία τους ζητώντας την απόδοση ευθυνών στους αρμοδίους [οι οποίοι εδώ και μήνες αδιαφορούν χαρακτηριστικά για την εικόνα των δρόμων], κοινοποιώντας παράλληλα φωτογραφίες που προκαλούν οργή αλλά και προβληματισμό για την ασφάλεια του οδικού δικτύου της πόλης.   

Ακολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις. 

Το XanthiNea.gr είναι ανεξάρτητο ιστολόγιο και μπορείτε να στηρίξετε το έργο μας κάνοντας
μία δωρεά [εφάπαξ] ή επιλέγοντας μηνιαία συνδρομή με το ποσό που εσείς επιθυμείτε!
Η στήριξή σας είναι πολύτιμη!



ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα