Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Γυναικοκτονία στη Δράμα: «Φοβόταν για τη ζωή της»

Κοινοποίηση

Γυναικοκτονία στη Δράμα: «Φοβόταν για τη ζωή της»


Ακόμα μία γυναικοκτονία προστέθηκε στη μαύρη λίστα της χώρας μας. Αυτή τη φορά στη Δράμα. 

Μια 59χρονη γυναίκα έπεσε νεκρή από τα χέρια του 64χρονου εν διαστάσει συζύγου της, ο οποίος την πυροβόλησε και στην συνέχεια έδωσε τέλος στη ζωή του, το βράδυ της Δευτέρας (06.06.2022) στην Προσοτσάνη. Το ζευγάρι βρήκε νεκρό η μία από τις δύο κόρες τους στις 8:30 το πρωί της Τρίτης.

«Έμεναν απλά στο ίδιο σπίτι, πάνω κάτω τέλος πάντων, δεν ήταν και ό,τι καλύτερο. Δεν μπορώ να ξέρω τι μεσολάβησε γιατί της είχε δώσει χρήματα πριν από δυο τρεις ημέρες που θα έφευγε από το σπίτι. Προφανώς το μερίδιο του σπιτιού, 20.000 ευρώ», δήλωσε ξαδέρφη του δράστη.

Ο 64χρονος ήταν γνωστός επιχειρηματίας στην περιοχή, καθώς διατηρούσε κατάστημα εστίασης δίπλα από τα δικαστήρια της πόλης της Δράμας, ενώ δεν είχε απασχολήσει ποτέ τις Αρχές.

Στο σπίτι βρέθηκαν τρεις κάλυκες ενώ κατασχέθηκαν και δύο κυνηγετικά όπλα.



Η αδικοχαμένη γυναίκα διαισθανόταν πως κάποια μέρα ο σύζυγός της θα την σκότωνε, καθώς είχε εκμυστηρευτεί σε φίλη και γειτόνισσά της ότι φοβόταν πως θα της κάνει κακό. Συγκεκριμένα, η 59χρονη είχε αναφέρει χαρακτηριστικά πως λόγω των έντονων διαφωνιών που είχε το ζευγάρι φοβόταν ότι ο 64χρονος θα έπαιρνε την καραμπίνα και θα την έστρεφε εναντίον της.

«Δεν ξέρούμε πώς θα ξεπεράσουμε την τραγωδία» 

«Ζούμε μια τραγωδία που δεν ξέρουμε πως θα το ξεπεράσει ο κόσμος στην Προσοτσάνη», είπε ο δήμαρχος της πόλης, Θόδωρος Αθανασιάδης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.



Όπως ανέφερε, «ήταν μια οικογένεια πραγματικά της διπλανής πόρτας, ένα ζευγάρι σε ηλικία ώριμη…».

Ερωτηθείς εάν γνώριζε η τοπική κοινωνία πως το ζευγάρι είχε προβλήματα, αποκρίθηκε πως «σε πολύ στενό κύκλο ίσως ήταν γνωστό πως το ζευγάρι ήταν σε φάση χωρισμού, αλλά δεν ήταν ευρύτερα γνωστό, καθώς ζούσαν μαζί, είχαν μια καλή οικογένεια, ήταν νοικοκύρηδες, πετυχημένοι, βγήκαν στην σύνταξη και οι δύο, σε ώριμη ηλικία ήταν, δεν έδειχναν κάτι».

«Δεν ήταν κάποιος εκρηκτικός χαρακτήρας ο δράστης», προσέθεσε και τόνισε πως ουδείς περίμενε να συμβεί τέτοιο κακό, καθώς «μεγάλωσαν με αξιοπρέπεια δύο παιδιά, η μία κόρη τους έκανε την οικογένεια της με τρία παιδιά και έμενε δίπλα τους, η άλλη κόρη τους είναι στον Στρατό σε κάποιο νησί, τα παιδιά τους είχαν πετύχει».

newsit.gr

Ακολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις. 

Το XanthiNea.gr είναι ανεξάρτητο ιστολόγιο και μπορείτε να στηρίξετε το έργο μας κάνοντας
μία δωρεά [εφάπαξ] ή επιλέγοντας μηνιαία συνδρομή με το ποσό που εσείς επιθυμείτε!
Η στήριξή σας είναι πολύτιμη!



ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα