Η κακοκαιρία Genesis «χτυπάει» στην Ξάνθη [ΒΙΝΤΕΟ]

Η κακοκαιρία Genesis «χτυπάει» στην Ξάνθη [ΒΙΝΤΕΟ]

Απότομη ήταν η μεταστροφή του καιρού από τα ξημερώματα της Παρασκευής στην Ξάνθη με την κακοκαιρία Genesis να κάνει αισθητή την παρουσία της. 

Οι έντονες και ισχυρές βροχοπτώσεις είναι τα δύο κύρια χαρακτηριστικά του καιρού ενώ ήδη καταγράφονται και οι πρώτες καταστροφές, αν και μικρής έκτασης.

Χαρακτηριστική είναι η εικόνα από το επαρχιακό οδικό δίκτυο Ξάνθης – Σταυρούπολης, όπου τα νερά κατέβαιναν ορμητικά πάνω στο οδόστρωμα, καθιστώντας αδύνατη τη διέλευση των οχημάτων. 

Δείτε το βίντεο που κατέγραψε διερχόμενος οδηγός και αναρτήθηκε στην ομάδα Καιρικά Νέα Θράκης: 


Στη Μύκη η στάθμη του ποταμού ανέβηκε αισθητά μετά την έντονη βροχόπτωση που έπληξε την περιοχή.Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ειδικών το πέρασμα της κακοκαιρίας Genesis από την Ξάνθη θα είναι αισθητό, αν και αναμένεται ηπιότερο συγκριτικά με άλλες περιοχές. Το απόγευμα ωστόσο της Πέμπτης το 112 έστειλε προειδοποιητικό μήνυμα στους κατοίκους της Ξάνθης κάνοντας λόγο για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα στην περιοχή και συστήνοντας τον περιορισμό των άσκοπων μετακινήσεων.  

Ακολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις. 

Το XanthiNea.gr είναι ανεξάρτητο ιστολόγιο και μπορείτε να στηρίξετε το έργο μας κάνοντας μία δωρεά [εφάπαξ] ή επιλέγοντας μηνιαία συνδρομή με το ποσό που εσείς επιθυμείτε! Η στήριξή σας είναι πολύτιμη!

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال