Η νέα αλλαγή στο Messenger και τι θα προσφέρει στους χρήστες

Η νέα αλλαγή στο Messenger και τι θα προσφέρει στους χρήστες

Η εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων Messenger κυκλοφόρησε ήδη σε κάποιους χρήστες με μια νέα αλλαγή που θα αρέσει σε αρκετούς.

Πρόκειται για μια νέα καρτέλα αφιερωμένη αποκλειστικά στις κλήσεις και με την οποία η εμπειρία του χρήστη θα μοιάζει ακόμη περισσότερο με εκείνη που προσφέρει το WhatsApp. Αν και μέχρι τώρα το Messenger ήδη επιτρέπει να πραγματοποιείτε δωρεάν κλήσεις και βιντεοκλήσεις με τις επαφές σας, πλέον αυτό θα γίνεται από άλλη καρτέλα για να μπορείτε ταυτόχρονα και πιο εύκολα να μοιράζεστε αρχεία, φωτογραφίες κλπ στην άλλη καρτέλα και να συζητάτε επ’ αυτών, όπως αναφέρει το theglobalfrontier.

Η νέα αλλαγή στο Messenger και τι θα προσφέρει στους χρήστες

Το Messenger θα έχει πλέον τέσσερις καρτέλες: Συνομιλίες, Κλήσεις, Επαφές και Ιστορίες. Με αυτή τη σχεδίαση, η οποία θα φανεί σταδιακά σε όλους τους χρήστες, η εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων θα μοιάζει περισσότερο με την εφαρμογή WhatsApp, η οποία διαθέτει επίσης μια καρτέλα αφιερωμένη στις κλήσεις.

Πηγή: baby.gr

Ακολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις. 

Το XanthiNea.gr είναι ανεξάρτητο ιστολόγιο και μπορείτε να στηρίξετε το έργο μας κάνοντας μία δωρεά [εφάπαξ] ή επιλέγοντας μηνιαία συνδρομή με το ποσό που εσείς επιθυμείτε! Η στήριξή σας είναι πολύτιμη!

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال