Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ηλικιωμένος οδηγός προκάλεσε «κομφούζιο» στο Αμφιθέατρο [ΦΩΤΟ]

Κοινοποίηση

Ηλικιωμένος οδηγός προκάλεσε «κομφούζιο» στο Αμφιθέατρο [ΦΩΤΟ]


Κυκλοφοριακό «κομφούζιο» προκάλεσε νωρίς το πρωί της Τετάρτης ένας ηλικιωμένος οδηγός αυτοκινήτου στην Ξάνθη, στην περιοχή έξω από το Δημοτικό Αμφιθέατρο, δίπλα στη Δημοτική Αγορά. 

Ο οδηγός πάρκαρε το όχημά του έξω από το Αμφιθέατρο ωστόσο με το μπροστινό τμήμα αυτού να προεξέχει, με αποτέλεσμα να μην επιτρέπεται η διέλευση λεωφορείου. 



Αποτέλεσμα αυτού του «ανορθόδοξου» παρκαρίσματος ήταν να σκαλώσει στο σημείο ένα αστικό λεωφορείο, ενώ από πίσω του βρισκόταν και ένα δεύτερο λεωφορείο. Ο οδηγός του αστικού παρά τις προσπάθειες του δεν μπορούσε να διέλθει από το σημείο, μίας και το όχημα του ηλικιωμένου άνδρα ήταν εντελώς λάθος παρκαρισμένο.

Μέσα σε λίγα λεπτά δημιουργήθηκε μία τεράστια ουρά οχημάτων, ενώ παρά τις κόρνες και τις αναζητήσεις ο οδηγός δεν εμφανιζόταν. Το «κομφούζιο» διήρκησε για αρκετά λεπτά, ενώ στο σημείο κλήθηκε και η Αστυνομία με δύο άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ να καταφτάνουν, αφαιρώντας τις πινακίδες του οχήματος και βεβαιώνοντας τις σχετικές παραβάσεις. 

Εκείνη ακριβώς τη στιγμή εμφανίστηκε και ο ηλικιωμένος οδηγός του παρκαρισμένου οχήματος που επιχείρησε να δικαιολογήσει την απουσία του. 

Είναι γεγονός πως αντίστοιχα φαινόμενα καταγράφονται σχεδόν σε καθημερινή βάση στην Ξάνθη, και δη σε ώρες αιχμής, προκαλώντας αναστάτωση σε κεντρικούς δρόμους της πόλης, εκνευρισμό αλλά και απογοήτευση για την εικόνα που παρουσιάζει το αστικό κέντρο. 



Ηλικιωμένος οδηγός προκάλεσε «κομφούζιο» στο Αμφιθέατρο [ΦΩΤΟ]

Ηλικιωμένος οδηγός προκάλεσε «κομφούζιο» στο Αμφιθέατρο [ΦΩΤΟ]

Ακολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις. 

Το XanthiNea.gr είναι ανεξάρτητο ιστολόγιο και μπορείτε να στηρίξετε το έργο μας κάνοντας
μία δωρεά [εφάπαξ] ή επιλέγοντας μηνιαία συνδρομή με το ποσό που εσείς επιθυμείτε!
Η στήριξή σας είναι πολύτιμη!



ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα