Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Κοινωνικός Τουρισμός 2022: Ποιοι παίρνουν voucher

Κοινοποίηση

Κοινωνικός Τουρισμός 2022: Ποιοι παίρνουν voucher


Κοινωνικός τουρισμός 2022: Μέχρι πότε μπορείτε να κάνετε αίτηση για δωρεάν διακοπές

Μέχρι και τα τέλη Ιουλίου οι δικαιούχοι του προγράμματος δωρεάν διακοπές από τον ΟΑΕΔ πρέπει να έχουν «εξαργυρώσει» τις επιταγές που έλαβαν την προηγούμενη χρονιά. Σε περίπτωση που δεν ταξιδέψουν, τότε κινδυνεύουν να αποκλειστούν για τα επόμενα δύο χρόνια από το πρόγραμμα της υπηρεσίας.

Το επόμενο διάστημα δε, ανοίγει η πλατφόρμα υποβολής των αιτήσεων για το νέο πρόγραμμα που θα «τρέξει» μετά την 1η Αυγούστου.

Η έγκριση από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους αναμένεται για τη δημοσίευση της ΚΥΑ για το νέο πρόγραμμα Κοινωνικού τουρισμού 2022-2023 της ΔΥΠΑ, π. ΟΑΕΔ. Άμεσα μετά τη δημοσίευση της ΚΥΑ θα ανοίξουν οι αιτήσεις μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης του Ελληνικού Δημόσιου gov.gr.

Οι ηλεκτρονικές αιτήσεις υποβάλλονται:

• από τους ίδιους τους δικαιούχους και όχι μέσω των Υπηρεσιών (ΚΠΑ2) του ΟΑΕΔ,

• αποκλειστικά από τους δικαιούχους και όχι από τους ωφελούμενους αυτών. Στην αίτηση των δικαιούχων συμπεριλαμβάνονται τα στοιχεία των ωφελουμένων μελών τους.

Υποβολή αιτήσεως μετά τη λήξη της προθεσμίας δεν είναι δυνατή. Αιτήσεις που υποβάλλονται με οποιονδήποτε άλλο τρόπο και όχι μέσω των Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών της Διαδικτυακής Πύλης της ΔΥΠΑ π. ΟΑΕΔ δεν εξετάζονται.

Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί από 01.08.2022 έως 31.07.2023. Οι δικαιούχοι μπορούν να πραγματοποιήσουν έως έξι (6) διανυκτερεύσεις στα τουριστικά καταλύματα του Μητρώου Παρόχων.

Οι δικαιούχοι που θα επιλέξουν για τις διακοπές τους τουριστικά καταλύματα του Μητρώου Παρόχων που βρίσκονται στις νήσους Λέσβο, Χίο, Σάμο, Λέρο, Κω ή στο νομό Έβρου μπορούν να πραγματοποιήσουν έως δέκα (10) διανυκτερεύσεις. Οι δικαιούχοι που θα επιλέξουν τους Δήμους Ιστιαίας-Αιδηψού και Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας ‘Αννας Ευβοίας θα εχουν δώδεκα βράδια διανυκτέρευση.

Ακολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις. 

Το XanthiNea.gr είναι ανεξάρτητο ιστολόγιο και μπορείτε να στηρίξετε το έργο μας κάνοντας
μία δωρεά [εφάπαξ] ή επιλέγοντας μηνιαία συνδρομή με το ποσό που εσείς επιθυμείτε!
Η στήριξή σας είναι πολύτιμη!



ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα