Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Μαρτυρία για τη σφαγή στα Κιμμέρια: «Έβγαλε το μαχαίρι και τον σκότωσε»

Κοινοποίηση

Μαρτυρία για σφαγή στα Κιμμέρια: «Έβγαλε το μαχαίρι και τον σκότωσε»

Ανατριχιαστικές είναι οι λεπτομέρειες γύρω από τον τρόπο με τον οποίο δολοφονήθηκε άγρια ο 46χρονος πατέρας δύο παιδιών στα Κιμμέρια, της Ξάνθης, το βράδυ της Τρίτης από έναν 42χρονο συγχωριανό του. 

Οι κάτοικοι της περιοχής περιγράφουν τον δράστη ως έναν άνθρωπο που έχει απασχολεί ξανά με τη συμπεριφορά του ενώ παραμένουν σοκαρισμένοι από το άγριο έγκλημα που συντάραξε τον οικισμό. 



«Είναι γνωστός εδώ ο 42χρονος τον ξέρουν όλοι. Γνωρίζουν την συμπεριφορά του, αλλά και πολλά από αυτά που έχει κάνει. Εδώ ζούμε πάνω από 3.500 άνθρωποι. Δυστυχώς εμείς χάσαμε έναν οικογενειάρχη στα καλά καθούμενα. Ο 46χρονος ήταν πατέρας δυο παιδιών ενός αγοριού και ενός κοριτσιού αν δεν κάνω λάθος. Όλα συνέβησαν σε κεντρικό σημείο του οικισμού. Έγινε καβγάς ήταν κι άλλοι μπροστά ο αδελφός του θύματος κι άλλοι φίλοι τους. Τσακώθηκαν, άρχισαν να χτυπάνε ο ένας τον άλλον. Ο 46χρονος τον είχε στριμώξει για τα καλά κι εκείνος έβγαλε το μαχαίρι και τον σκότωσε» δήλωσε ο Ε.Ρ. στο Πρώτο Θέμα περιγράφοντας τα όσα εκτυλίχθηκαν στα Κιμμέρια το βράδυ της Τρίτης. 



Ο δήμαρχος Ξάνθης, Μανώλης Τσέπελης, μιλώντας στο GRTimes υποστήριξε για τον δράστη πως «πρόκειται για έναν δύσκολο άνθρωπο και χαρακτήρα, μία ιδιόμορφη προσωπικότητα που είναι απορίας άξιο το πως κυκλοφορούσε έξω, καθώς και στο παρελθόν σημειώθηκαν διάφορα περιστατικά, είτε με το ίδιο το θύμα είτε και με άλλα άτομα του οικισμού».

«Μπορεί βέβαια να δημιουργούσε πολλά προβλήματα ωστόσο κανείς δεν περίμενε να φτάσει σε αυτό το σημείο, αυτή η δολοφονία ξεπερνάει κάθε όριο», τόνισε ο δήμαρχος Ξάνθης.

Ακολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις. 

Το XanthiNea.gr είναι ανεξάρτητο ιστολόγιο και μπορείτε να στηρίξετε το έργο μας κάνοντας
μία δωρεά [εφάπαξ] ή επιλέγοντας μηνιαία συνδρομή με το ποσό που εσείς επιθυμείτε!
Η στήριξή σας είναι πολύτιμη!



ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα