Με τον Αρχηγό της ΕΛΑΣ συναντήθηκαν οι Αστυνομικοί της Ξάνθης

Με τον Αρχηγό της ΕΛΑΣ συναντήθηκαν οι Αστυνομικοί της Ξάνθης

Mε τον Aρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο κ. Σκούμα Κωνσταντίνο συναντήθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος της Συνδικαλιστικής Κίνησης Αστυνομικών Ξάνθης, συνοδευόμενοι από τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας. 

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: 

Αρχικά συγχαρήκαμε τον κ. Αρχηγό για την ανάληψη των νέων του καθηκόντων και του ευχηθήκαμε υγεία και δύναμη για να ανταποκριθεί στο απαιτητικό έργο που ανέλαβε, σε συνεργασία με την Ένωσή μας σε θέματα που βελτιώνουν την εργασιακή ζωή των συναδέλφων μας.

Κατά την συνάντηση αναλύθηκαν στον κ. Αρχηγό όλα τα προβλήματα που απασχολούν τους συναδέλφους μας, επικεντρώνοντας στην σοβαρή λειψανδρία που αντιμετωπίζει η αστυνομική διεύθυνση μας. Συγκεκριμένα τον ευχαριστήσαμε για τον αριθμό των τακτικών μεταθέσεων αλλά και για την ενίσχυσή μας με αποσπασμένους αστυνομικούς στον μεθοριακό σταθμό Αγίου Κωνσταντίνου, ζητώντας παράλληλα, οι έκτακτες μεταθέσεις να κινηθούν στον ίδιο ή και μεγαλύτερο αριθμό, προκειμένου να καλυφθεί ένα μέρος των (82) κενών οργανικών μας θέσεων.

Έπειτα συζητήθηκε το θέμα του συνοριακού σταθμού στο Δημάριο Ξάνθης και του παραδόθηκε σχετικό υπόμνημα με προτάσεις μας για την στελέχωσή του αλλά και για την λειτουργία του. Ο κύριος Αρχηγός, μας είπε πως θα μελετήσει το υπόμνημα και θα συζητηθεί το θέμα σε μεταγενέστερο χρόνο.

Ακόμη θέσαμε το ζήτημα των υπηρεσιακών δικύκλων και τη δυνατότητα βοήθειας σε αυτό το κομμάτι από την Περιφέρεια ΑΜΘ, με την οποία είχαμε έρθει σε επαφή και μας ενημέρωσε ότι δύναται να προβεί στην προμήθεια δικύκλων οχημάτων μέσω διαφόρων προγραμμάτων. Ο Αρχηγός άμεσα επικοινώνησε με το αρμόδιο τμήμα του Αρχηγείου και έδωσε εντολή να γίνει το αίτημα, σε συνεννόηση με τον Περιφερειάρχη ΑΜΘ.

Ένα ζήτημα που ήδη μας απασχολεί και όσο προχωράει ο καιρός θα το βρίσκουμε μπροστά μας, είναι η ανάγκη αντικατάστασης των ελαστικών στα υπηρεσιακά οχήματα με τον κύριο Αρχηγό να μας διαβεβαιώνει ότι έλαβε γνώση του θέματος μέσα από το έγγραφο που αποστείλαμε προ της συνάντησής μας και ήδη έχει δρομολογηθεί η επίλυση του ζητήματος.

Τέλος ζητήσαμε από τον κύριο Αρχηγό να σταθεί δίπλα μας στην προσπάθεια που καταβάλλουμε το τελευταίο διάστημα από κοινού με τη διεύθυνσή μας και αυτή έχει ως σκοπό την αναβάθμιση της λέσχης (κυλικείο) της διεύθυνσης. Αποτελεί για εμάς ένα στοίχημα που δεν έχουμε σκοπό να το αφήσουμε στη τύχη του και στην προσπάθεια αυτή, βρήκαμε συμπαραστάτη και τον κύριο Αρχηγό, που έδειξε πρόθυμος να βοηθήσει από πλευράς του όπως μπορεί.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε άριστο κλίμα και στο τέλος της, πέρα από τα υπομνήματα που του παραδώσαμε με τα ζητήματα της διεύθυνσής μας, του κάναμε ένα δώρο μια αναμνηστική πυρογραφία, που απεικονίζει διάφορα αξιοθέατα της πόλης μας.

Ακολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις. 

Το XanthiNea.gr είναι ανεξάρτητο ιστολόγιο και μπορείτε να στηρίξετε το έργο μας κάνοντας μία δωρεά [εφάπαξ] ή επιλέγοντας μηνιαία συνδρομή με το ποσό που εσείς επιθυμείτε! Η στήριξή σας είναι πολύτιμη!
Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال