Μήνυμα - κάλεσμα Δημαρχόπουλου για τις εκλογές του 2023

Μήνυμα - κάλεσμα Δημαρχόπουλου για τις εκλογές του 2023

Την πρόθεσή του να διεκδικήσει εκ νέου τον Δήμο Ξάνθης εκφράζει ο πρώην Δήμαρχος και επικεφαλής της παράταξης Δήμος Πρότυπο, Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος ο οποίος σε σχετικό κάλεσμα τονίζει πως η παράταξή του μπορεί «να εγγυηθεί την ανάπτυξη, μπορεί να εγγυηθεί την νοικοκυροσύνη, την αλήθεια, την ευημερία».

Αναλυτικά αναφέρει: 

Βαδίζουμε μπροστά, μεγεθύνοντας την προσπάθεια, διορθώνοντας τα λάθη μας, μειώνοντας τις αδυναμίες μας. 

Κλείνουμε τις πληγές του χθες και ανοίγουμε με εντιμότητα, σοβαρότητα και υπευθυνότητα, τους δρόμους του αύριο, διεκδικώντας περισσότερα αποτελέσματα και λιγότερα λάθη.

Για όλους, αλλά πρωτίστως για τη γενιά που έρχεται.

Το χθες, καταδικάστηκε και ήδη καταδικάζεται καθημερινά, την ώρα που αυτό βυθίζεται. 

Καλούμε επίσης, τη δημοτική αρχή στο λίγο χρόνο που της απομένει να σταματήσει "τα παίγνια" για να δοκιμάζει τις αντοχές μας. Την καλούμε να συνέλθει.

Προχωράμε, διεκδικώντας αποτελέσματα και λιγότερα λάθη. 

Πιστεύω ότι έχουμε πολύ καλές πιθανότητες να κερδίσουμε τις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Οι Ξανθιώτες, παρά τις δυσκολίες, βλέπουν ότι η παράταξη ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΤΥΠΟ, με επικεφαλής τον ΔΗΜΑΡΧΟΠΟΥΛΟ, μπορεί να εγγυηθεί την ανάπτυξη, μπορεί να εγγυηθεί την νοικοκυροσύνη, την αλήθεια, την ευημερία. Και όταν μιλάω για ευημερία, εννοώ ευημερία για όλους.

Έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε την επόμενη μέρα αλλά ποτέ δεν τη φοβήθηκα, άλλωστε εκτιμώ ότι αυτή τη δουλειά την ξέρω πλέον καλά. 

Την έμαθα ίσως και μέσα από τα δικά μου λάθη. Είμαστε λοιπόν σήμερα εδώ, παρόντες για να προστατέψουμε και τους δημότες και το δήμο.

Είμαστε παρόντες και το 2023, σε όλες τις μάχες και στη "μάχη των μαχών", για να χτίσουμε την Ξάνθη μας, ξανά.

Χαράλαμπος Αθ. Δημαρχόπουλος

πρ. Δήμαρχος, Δήμου Ξάνθης.

Ακολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις. 

Το XanthiNea.gr είναι ανεξάρτητο ιστολόγιο και μπορείτε να στηρίξετε το έργο μας κάνοντας μία δωρεά [εφάπαξ] ή επιλέγοντας μηνιαία συνδρομή με το ποσό που εσείς επιθυμείτε! Η στήριξή σας είναι πολύτιμη!

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال