Πέμπτη, 21 Μαρτίου, 2024

Πάνω από 27.000 ευρώ για το Γηροκομείο από τον Ραδιομαραθώνιο

Κοινοποίηση

Πάνω από 27.000 ευρώ για το Γηροκομείο από τον Ραδιομαραθώνιο

Το Διοικητικό Συμβούλιο, οι παππούδες και γιαγιάδες και το προσωπικό του Ιδρύματος –Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων Ξάνθης «Ο Μέγας Βασίλειος» εκφράζουν τις θερμές τους ευχαριστίες σε όλους τους πολίτες, τους εθελοντές, τους φορείς, συλλόγους, σωματεία και επιχειρήσεις της Ξανθιώτικης κοινωνίας, οι οποίοι στήριξαν το Ραδιομαραθώνιο Αγάπης 2022. 



Η συμπαράσταση και η υποστήριξη, τόσο η οικονομική όσο και η  υλική και η ηθική, μας δίνει κουράγιο και ελπίδα να συνεχίσουμε το δύσκολο έργο μας, ώστε η παλαιότερη μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων του Νομού μας να συνεχίσει να λειτουργεί και να αντιμετωπίσει με σθένος όλα τα προβλήματα  που ανακύπτουν.  

Η αγάπη για την τρίτη ηλικία όπως αυτή εκδηλώθηκε μέσα και από την φετινή προσπάθεια ήταν εμφανέστατη, και αναδεικνύει ακόμη περισσότερο την ψυχή και τη δύναμη των ξανθιωτών.  

Ο Ραδιομαραθώνιος Αγάπης 2022 στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και χαρακτηρίζεται  επιτυχημένος αφού συνολικά μαζεύτηκε το ποσό των 27.223,10 € σε χρήματα ενώ αξιοσημείωτες είναι και οι προσφορές σε υλικά και είδη που φέτος εκτιμήθηκαν ότι ξεπέρασαν το ποσό των 1.906,00 € σε αξία. 



Επίσης σημαντική είναι φέτος και η κινητοποίηση και ευαισθητοποίηση πολλών εθελοντών. 

Τέλος τα λόγια και οι ευχαριστίες μας είναι λίγες όσον αφορά τις μεγάλες δωρεές των εταιριών ΠΟΥΛΙΟΣ ΑΣΗΜΑΚΗΣ Α.Ε. και ΣΜΥΡΔΕΞ Α.Ε.

Ακολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις. 

Το XanthiNea.gr είναι ανεξάρτητο ιστολόγιο και μπορείτε να στηρίξετε το έργο μας κάνοντας
μία δωρεά [εφάπαξ] ή επιλέγοντας μηνιαία συνδρομή με το ποσό που εσείς επιθυμείτε!
Η στήριξή σας είναι πολύτιμη!



ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα