Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Πέταξε πέτρα στην έδρα του δικαστηρίου στο άκουσμα της απόφασης

Κοινοποίηση

Πέταξε πέτρα στην έδρα του δικαστηρίου στο άκουσμα της απόφασης

Σοβαρό και πρωτόγνωρο για τα δικαστικά δρώμενα της περιοχής περιστατικό σημειώθηκε την Πέμπτη 2 Ιουνίου το πρωί στη δικαστική αίθουσα Κω την ώρα εκδίκασης υπόθεσης αντιδικίας μεταξύ δυο συζύγων.



Με το άκουσμα της σε βάρος του απόφασης του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Κω ένας 52χρονος ημεδαπός πέταξε στην έδρα μια πέτρα που τραυμάτισε ελαφρά στο πρόσωπο τον γραμματέα ενώ ο ίδιος κατάφερε να διαφύγει. Η υπόθεση αφορούσε παραβίαση δικαστικής απόφασης αναφορικά με την επιμέλεια του παιδιού του ζευγαριού.

Να σημειωθεί ότι ο 52χρονος είχε υποβάλλει δεκάδες μηνύσεις το προηγούμενο διάστημα σε βάρος της πρώην συζύγου του ,η οποία οδηγήθηκε σε δικάσιμη την Πέμπτη για παραβίαση των προβλεπόμενων όρων επικοινωνίας με το ανήλικο παιδί τους. Η αθώωση όμως της κατηγορουμένης προκάλεσε την πρωτόγνωρη και επικίνδυνη αντίδραση του μηνυτή.

Το περιστατικό προκάλεσε όμως και την αντίδραση των δικηγόρων που απείχαν από τις σημερινές δικάσιμες ζητώντας αυξημένα μέτρα ασφαλείας ενώ ο δράστης αναζητείται από την Β Αστυνομική Διεύθυνση Δωδεκανήσου.

Ακολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις. 

Το XanthiNea.gr είναι ανεξάρτητο ιστολόγιο και μπορείτε να στηρίξετε το έργο μας κάνοντας
μία δωρεά [εφάπαξ] ή επιλέγοντας μηνιαία συνδρομή με το ποσό που εσείς επιθυμείτε!
Η στήριξή σας είναι πολύτιμη!



ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα