Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Πέθανε σε ηλικία 36 ετών ο πρωταθλητής Στράτος Κοσμόγλου

Κοινοποίηση

Πέθανε σε ηλικία 36 ετών ο πρωταθλητής Στράτος Κοσμόγλου

Ο ελληνικός αθλητισμός πενθεί για το χαμό του πρωταθλητή της ιστιοπλοΐας, Στράτου Κοσμόγλου, μετά από σκληρή μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Ο Στράτος Κοσμόγλου ήταν πατέρας δύο παιδιών και δάσκαλος ιστιοπλοΐας. Ο κορυφαίος αθλητής από την Περαία Θεσσαλονίκης τον περασμένο Οκτώβριο είχε καταλάβει την τρίτη θέση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ιστιοπλοΐας, στα μικτά πληρώματα του tornado με την Μαρία Βογιατζοπούλου.



“Ενας όμορφος ,γλυκός και ευγενικός άνθρωπος ,ιστιοπλόος ,προπονητής δεν είναι πλέον ανάμεσά μας. Ο Στράτος Κοσμόγλου, ο Στράτος μας, έφυγε νωρίς. Ηταν μόλις 36. Αλλά ήταν μεγάλος πολεμιστής. Πολέμησε τον καρκίνο για τα παιδιά του , για το κορίτσι του και για τον ίδιο. Εχασε. Αλλά εμείς δεν θα τον ξεχάσουμε ποτέ. Πώς θα μπορούσε άλλωστε κάποιος να ξεχάσει τον Στράτο……” αναφέρει σχετικά στο μήνυμα της η Ελληνική Ομοσπονδία Ιστιοπλοΐας.

Ο Ναυτικός Αθλητικός Όμιλος Καλαμαριάς Θεσσαλονίκης – ΝΑΟΚΘ στην ανακοίνωσή του αναφέρει: «Με βαθιά οδύνη ο ΝΑΟΚΘ αποχαιρετά σήμερα τον προπονητή του τμήματος Ιστιοπλοίας Στράτο Κοσμόγλου. Η εξόδιος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 30/6/2022 στις 10:00 στα νεκροταφεία Αναστάσεως του Κυρίου στη Θέρμη».

newsit.gr

Ακολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις. 

Το XanthiNea.gr είναι ανεξάρτητο ιστολόγιο και μπορείτε να στηρίξετε το έργο μας κάνοντας
μία δωρεά [εφάπαξ] ή επιλέγοντας μηνιαία συνδρομή με το ποσό που εσείς επιθυμείτε!
Η στήριξή σας είναι πολύτιμη!



ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα