Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Ποινική δίωξη στην Ξάνθη K20 για τις καταγγελίες της ΑΕΛ

Κοινοποίηση

Ποινική δίωξη στην Ξάνθη K20 για τις καταγγελίες της ΑΕΛ


Ο αντιεισαγγελέας Νικ. Μαργαρίτης άσκησε δίωξη σε βάρος του ΑΟ Ξάνθης Κ20 για παραβάσεις στον αγώνα Κ20 SL2 Ξάνθη – ΑΕΛ.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της ΕΠΟ, ο αντιεισαγγελέας Νικ. Μαργαρίτης άσκησε δίωξη σε βάρος του ΑΟ Ξάνθης Κ20 για παραβάσεις στον αγώνα Κ20 SL2 Ξάνθη – ΑΕΛ. 

Υπενθυμίζεται ότι με ανακοίνωσή της η Ξάνθη διέψευσε τις καταγγελίες, τονίζοντας πως δεν έχει ουδεμία σχέση με τα επεισόδια.  

Αναλυτικά:

«Ο ποδοσφαιρικός αντιεισαγγελέας άσκησε δίωξη σε βάρος του:

Α.Ο. ΞΑΝΘΗΣ Κ20 στα πλαίσια της 1ης Αγωνιστικής Προημιτελικής Φάσης της Διοργάνωσης Νέων Κ20 Super League 2 με την ΑΕΛ ΛΑΡΙΣΑ στις 22/5/2022 διότι μετά τον αγώνα δημιουργήθηκαν επεισόδια στα αποδυτήρια που συνδέονται με βιοπραγία προσώπου, καθώς οπαδός της ομάδας της Ξάνθης επιτέθηκε σε ποδοσφαιριστή της ΑΕΛ καταφέροντάς του χτυπήματα. Οι ανωτέρω πράξεις προβλέπονται και τιμωρούνται από τις διατάξεις των άρθρων 1, 2, 14, 15 παρ. 4 στοιχ.β, 5 στοιχ.στ, και 25 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ».



Η ανακοίνωση που είχε εκδώσει η Ξάνθη: 

Ο ΑΟ Ξάνθη ΠΑΕ ανακοινώνει πως ουδεμία σχέση έχει με τα επεισόδια που σημειώθηκαν στο τέλος του αγώνα της Κ20 επί της αντίστοιχης ομάδας της ΑΕΛ (Κυριακή 22/05). 

Όσο αναφορά τον κ.Τσαλίκη, δεν έχει καμία σχέση με το συμβάν αυτό.

Τα επεισόδια σημειώθηκαν 10’ μετά την λήξη της αναμέτρησης έξω από τα αποδυτήρια της φιλοξενούμενης ομάδας, όπου παρευρίσκονταν γονείς και παίκτες του ΑΟΞ και της ΑΕΛ. 

Όλο το δυσάρεστο γεγονός ξεκίνησε από τις προκλήσεις του προπονητή της ΑΕΛ, ο οποίος ήταν προκλητικός στην διάρκεια και το τέλος του αγώνα σε γονείς αλλά και διαιτητές. 

Ο ΑΟ Ξάνθη ΠΑΕ θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν να βοηθήσει την αστυνομία ώστε να βρεθεί ο δράστης, ο οποίος δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την ΠΑΕ!

Καταδικάζουμε κάθε μορφή βίας εντός και εκτός γηπέδου!

Ακολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις. 

Το XanthiNea.gr είναι ανεξάρτητο ιστολόγιο και μπορείτε να στηρίξετε το έργο μας κάνοντας
μία δωρεά [εφάπαξ] ή επιλέγοντας μηνιαία συνδρομή με το ποσό που εσείς επιθυμείτε!
Η στήριξή σας είναι πολύτιμη!



ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα