Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πρόσκληση στον κύκλο εκδηλώσεων “Ψηφιακός Μετασχηματισμός Επιχειρήσεων στην Α.Μ.Θ.”

Κοινοποίηση

Πρόσκληση στον κύκλο εκδηλώσεων “Ψηφιακός Μετασχηματισμός Επιχειρήσεων στην Α.Μ.Θ.”

Η ena Σύμβουλοι Ανάπτυξης, Φορέας Αρωγός του eMT cluster, του πρώτου συνεργατικού σχηματισμού Καινοτομίας & Τεχνολογίας στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Ξάνθης και τις 18 εταιρείες προηγμένων λύσεων τεχνολογίας που συνθέτουν το eMT cluster,

σας προσκαλούν στην εκδήλωση ενημέρωσης και παρουσίασης λύσεων Ψηφιακού Μετασχηματισμού, που θα πραγματοποιηθεί στην Ξάνθη, στον πολυλειτουργικό χώρο, #enahub, της ena Σύμβουλοι Ανάπτυξης, την Παρασκευή 1 Ιουλίου 2022 και ώρα 18:00.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με εταιρείες προηγμένων λύσεων τεχνολογίας που προωθούν και διευκολύνουν τη μετάβαση στον Ψηφιακό Μετασχηματισμό και να ενημερωθούν για τα διαθέσιμα χρηματοδοτικά εργαλεία που μπορούν να αξιοποιήσουν για τη στήριξη της καινοτομίας και της επιχειρηματικότητας. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα παρουσιαστούν οι σημαντικές αναπτυξιακές πρωτοβουλίες του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, της Θερμοκοιτίδας επιχειρήσεων του Δ.Π.Θ., Thinc Thrace incubator, του Επιμελητηρίου Ξάνθης και του eMT cluster, ενώ μετά την ολοκλήρωση των παρουσιάσεων θα υπάρχει ελεύθερος χρόνος για networking μεταξύ όλων των συμμετεχόντων.

Ο ενημερωτικός κύκλος εκδηλώσεων του eMT cluster, ολοκληρώνεται στη Ξάνθη, μετά από μια σειρά εκδηλώσεων σε όλους τους νομούς της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Οι επιχειρήσεις στις οποίες απευθύνεται κυρίως η πρόσκληση περιλαμβάνουν Αγροδιατροφικές επιχειρήσεις πρωτογενούς και δευτερογενούς τομέα, Μεταποιητικές και Βιομηχανικές επιχειρήσεις, Εμπορικές επιχειρήσεις, Συνεταιρισμούς και Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι δωρεάν. 

Για περισσότερες πληροφορίες και την online εγγραφή σας επισκεφθείτε τον παρακάτω σύνδεσμο: https://emtcluster.gr/index.php/el/emt-cluster/events

Ακολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις. 

Το XanthiNea.gr είναι ανεξάρτητο ιστολόγιο και μπορείτε να στηρίξετε το έργο μας κάνοντας
μία δωρεά [εφάπαξ] ή επιλέγοντας μηνιαία συνδρομή με το ποσό που εσείς επιθυμείτε!
Η στήριξή σας είναι πολύτιμη!



ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα