Σάλος στο διαδίκτυο με οδηγό λεωφορείου στην Ξάνθη

Σάλος στο διαδίκτυο με οδηγό λεωφορείου στην Ξάνθη

Σάλος έχει προκληθεί τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο με πρωταγωνιστή έναν οδηγό λεωφορείου στην Ξάνθη.

Σε βίντεο που αναρτήθηκε στο twitter, και έχει ξεπεράσει ήδη τις 40.000 προβολές, διακρίνεται ένα νεαρό ζευγάρι να λογοφέρνει έντονα με οδηγό λεωφορείου κατηγορώντας τον πως ζήτησε από την κοπέλα να κατέβει από το λεωφορείο επειδή φορούσε ένα τοπάκι. 

Ο νεαρός, που βιντεοσκοπεί το σκηνικό ακούγεται να λέει πως τους ζητήθηκε να κατέβουν από το λεωφορείο για το «προκλητικό» ντύσιμο της κοπέλας, ενώ ο οδηγός από την πλευρά του να λέει πως έγινε μόνο μια «σύσταση». 

Η καταγγελία του περιστατικού δεν άργησε να βάλει «φωτιά» στα social media, με εκατοντάδες χρήστες να κάνουν λόγο για ακραία σεξιστική συμπεριφορά. 

Προς το παρόν δεν έχει υπάρξει επίσημη τοποθέτηση από πλευράς του οδηγού, ενώ σύμφωνα με την καταγγελία οι επιβάτες του λεωφορείου που αντέδρασαν και υπερασπίστηκαν την κοπέλα ήταν ελάχιστοι. 

Το επίμαχο βίντεο ΕΔΩ

Ακολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις. 

Το XanthiNea.gr είναι ανεξάρτητο ιστολόγιο και μπορείτε να στηρίξετε το έργο μας κάνοντας μία δωρεά [εφάπαξ] ή επιλέγοντας μηνιαία συνδρομή με το ποσό που εσείς επιθυμείτε! Η στήριξή σας είναι πολύτιμη!

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال