Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Σάρωσε τα βραβεία το Μέλι Κομνηνών από την ορεινή Ξάνθη

Κοινοποίηση

Σάρωσε τα βραβεία το Μέλι Κομνηνών από την ορεινή Ξάνθη

Δύο χρυσά βραβεία στα Mediterranean Taste Awards, έναν διεθνή διαγωνισμό που διεξάγεται στο Λονδίνο, κατάφερε να αποσπάσει το «Μέλι Κομνηνών», μία μελισσοκομική επιχείρηση που μετρά αισίως 22 χρόνια ζωής. 

Στα Mediterranean Taste Awards, η γευσιγνωσία και αξιολόγηση των προϊόντων γίνεται σε Ελλάδα, Λονδίνο και Βερολίνο, ενώ τα δείγματα τροφίμων και ποτών παρουσιάζονται στους κριτές για τυφλή δοκιμή χωρίς επωνυμία. Τα προϊόντα αξιολογούνται από κορυφαίους επιστήμονες τροφίμων και ειδικούς στη βιομηχανία τροφίμων-ποτών και γαστρονομίας. 



Σε αυτό τον ιδιαίτερα απαιτητικό και διεθνή διαγωνισμό και ανάμεσα σε χιλιάδες εξαιρετικά προϊόντα δύο ποικιλίες που παράγει το «Μέλι Κομηνών», το Πευκόμελο και το Δασόμελο, κατάφεραν να διακριθούν αποσπώντας χρυσά βραβεία, για την ποιότητα, το άρωμα και τη γεύση τους. 

«Μέλημά μας θα είναι πάντα η διατήρηση της εξαιρετικής μας ποιότητας και γεύσης αλλά και να γνωρίσει περισσότερος κόσμος σε Ελλάδα και εξωτερικό, τον υπέροχο τόπο μας, μιας και τα προϊόντα μας ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο» αναφέρει το «Μέλι Κομνηνών» για τη σπουδαία αυτή διάκριση που κατάφερε να αποσπάσει.

Πρόκειται άλλωστε για μία ιδιαίτερα γνωστή και δραστήρια επιχείρηση που διατηρεί ζωντανό τον πρωτογενή τομέα στην ορεινή Ξάνθη, συμβάλλοντας στην προώθηση της τοπικής γαστρονομίας. Ο Μπάμπης Κοντογιαννίδης, μελισσοκόμος τρίτης γενιάς, μόχθησε άλλωστε ιδιαίτερα, όλα αυτά τα χρόνια, προκειμένου το Μέλι Κομνηνών να γίνει γνωστό τόσο για την ποιότητά του όσο και τις ιδιαίτερες γεύσεις και αρώματά του.

Ακολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις. 

Το XanthiNea.gr είναι ανεξάρτητο ιστολόγιο και μπορείτε να στηρίξετε το έργο μας κάνοντας
μία δωρεά [εφάπαξ] ή επιλέγοντας μηνιαία συνδρομή με το ποσό που εσείς επιθυμείτε!
Η στήριξή σας είναι πολύτιμη!



ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα