Σφοδρή χαλαζόπτωση στην Ξάνθη - Μεγάλες καταστροφές [ΦΩΤΟ]

Σφοδρή χαλαζόπτωση έπληξε την Ξάνθη

Σφοδρή χαλαζόπτωση έπληξε το μεσημέρι της Τετάρτης την Ξάνθη, με τους ουρανούς να ανοίγουν και το σκηνικό του καιρού να αλλάζει απότομα μέσα σε μερικά λεπτά. 

Οι δρόμοι θύμιζαν «χιονισμένο» τοπίο ενώ η ισχυρή χαλαζόπτωση συνοδεύτηκε από έντονη βροχόπτωση αρκετών λεπτών. 

Αρκετά ήταν τα φανάρια, τόσο εντός όσο και εκτός πόλης που τέθηκαν εκτός λειτουργίας, ενώ οι δυνατοί άνεμοι παρέσυραν κλαδιά δέντρων. 

Το χαλάζι που έπεσε υπολογίζεται πως ήταν σε μέγεθος καρυδιού σε αρκετές περιπτώσεις, ενώ προκλήθηκαν σοβαρές καταστροφές σε καλλιεργήσιμες εκτάσεις στον κάμπο της Ξάνθης. Τα μεγαλύτερα προβλήματα καταγράφονται σε δενδροκαλλιέργειες οι οποίες φαίνεται πως έχουν υποστεί σοβαρό πλήγμα. 

Στο Όλβιο η κακοκαιρία προκάλεσε σοβαρές καταστροφές καθώς έπεσαν κολώνες και δέντρα και πλημμύρισαν δρόμοι. Στην Κρεμαστή οι ισχυροί άνεμοι ξερίζωσαν δέντρα και κατέστρεψαν κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις ενώ στο Δέκαρχο καταγράφονται μεγάλες ζημιές σε αγροτικές καλλιέργειες.

Σφοδρή χαλαζόπτωση έπληξε την Ξάνθη

Σφοδρή χαλαζόπτωση έπληξε την Ξάνθη

Σφοδρή χαλαζόπτωση έπληξε την Ξάνθη
Α
κολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις. 

Το XanthiNea.gr είναι ανεξάρτητο ιστολόγιο και μπορείτε να στηρίξετε το έργο μας κάνοντας μία δωρεά [εφάπαξ] ή επιλέγοντας μηνιαία συνδρομή με το ποσό που εσείς επιθυμείτε! Η στήριξή σας είναι πολύτιμη!

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال