Σύλληψη 35χρονου στη Σαμοθράκη για ναρκωτικά

Σύλληψη 35χρονου στη Σαμοθράκη για ναρκωτικά

Στη σύλληψη ενός 35χρονου ημεδαπού προέβησαν, την 07-06-2022, στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας του Α΄ Λιμενικού Τμήματος Σαμοθράκης του Κεντρικού Λιμεναρχείου Αλεξανδρούπολης, για παράβαση του Ν. 4139/2013 (περί εξαρτησιογόνων ουσιών).

Ειδικότερα, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών και διακριτικής επιτήρησης, ο εν λόγω ημεδαπός ακινητοποιήθηκε από τα ανωτέρω στελέχη στην περιοχή “ΓΡΙΑΣ ΒΑΘΡΑΣ” ν. Σαμοθράκης. Εν συνέχεια, διενεργήθηκε αστυνομικός έλεγχος, κατά τον οποίο εντοπίστηκε στην κατοχή του μία (01) νάιλον συσκευασία περιέχουσα αποσπάσματα ακατέργαστης κάνναβης μεικτού βάρους 2,1 γραμμαρίων.

Ακολούθησε νομότυπη έρευνα στο Ε.Ι.Χ. όχημα του προαναφερόμενου ημεδαπού, όπου ανευρέθησαν δύο (02) γυάλινα δοχεία, τα οποία περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού μεικτού βάρους επτακοσίων εξήντα γραμμαρίων (760 γρ.) και το χρηματικό ποσό των οκτακοσίων πενήντα (850) ευρώ.

Από τη Λιμενική Αρχή Σαμοθράκης που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν όλες οι ανευρεθείσες ναρκωτικές ουσίες, το όχημα, καθώς και το προλεχθέν χρηματικό ποσό.

Σύλληψη 35χρονου στη Σαμοθράκη για ναρκωτικά

Α
κολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις. 

Το XanthiNea.gr είναι ανεξάρτητο ιστολόγιο και μπορείτε να στηρίξετε το έργο μας κάνοντας μία δωρεά [εφάπαξ] ή επιλέγοντας μηνιαία συνδρομή με το ποσό που εσείς επιθυμείτε! Η στήριξή σας είναι πολύτιμη!

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال