Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ξάνθη: Συγχαρητήρια Αυγενάκη σε Ιωσηφίδη για το Χάλκινο

Κοινοποίηση

Ξάνθη: Συγχαρητήρια Αυγενάκη σε Ιωσηφίδη για το Χάλκινο

Τον αθλητή από την Ξάνθη, Νίκο Ιωσηφίδη, που κατέκτησε το Χάλκινο μετάλλιο στους 24ους Ολυμπιακούς Αγώνες Κωφών, που πραγματοποιήθηκαν στη Βραζιλία, συγχαίρει ο Λευτέρης Αυγενάκης. 

Σε επιστολή του προς τον νεαρό αθλητή από την Ξάνθη ο υφυπουργός Αθλητισμού, τονίζει πως “η εξαιρετική επίδοσή σου μας κάνει υπερήφανους ως χώρα, δίνοντας μας μαθήματα αγωνιστικότητας, σκληρής δουλειάς και επίτευξης στόχων. Και το πιο σημαντικό: δημιουργεί πρωτότυπα για τους νέους”. 

Σε άλλο σημείο της επιστολής του υφυπουργού, που έχει στην κατοχή του το XanthiNea.gr, τονίζεται πως “ως υφυπουργείο Αθλητισμού στεκόμαστε δίπλα σε όλα τα αθλήματα. Ολυμπιακά και μη, ανεξαρτήτως δημοφιλίας και πασχίζουμε καθημερινά για τη διάδοση και τη δημιουργία συνθηκών περαιτέρω ανάπτυξης της αθλητικής οικογένειας. Στην προσπάθεια αυτή, η συμβολή σου είναι πολύτιμη μέσα από καινούργιες ιδέες και προτάσεις. Εύχομαι ολόψυχα καλή δύναμη στο έργο σου, πάντα επιτυχίες”. 

Ξάνθη: Συγχαρητήρια Αυγενάκη σε Ιωσηφίδη για το Χάλκινο

Η κατάκτηση του Χάλκινου μεταλλίου αποτελεί μεγάλη τιμή για την Ξάνθη αλλά και τον παλαιστικό σύλλογο Ξάνθης «Ολυμπιακή Φλόγα» που εκπροσωπεί. 

Στα 77κ. ο 19χρονος Νίκος Ιωσηφίδης με προπονητή τον Θόδωρο Ηλιάδη, στην πρώτη του συμμετοχή σε Ολυμπιακούς Αγώνες έδειξε ότι διαθέτει ελληνική ψυχή και έχει πολύ μέλλον μπροστά του. Ο Έλληνας παλαιστής επικράτησε άνετα του Αμερικανού Μπάρον με 8-0 στα σημεία, στο δεύτερο αγώνα με πτώση νίκησε τον Αρμένιο Μπαμπαγιάν, αλλά έχασε από τον Λιθουανό Σινκεβίτσιους και στη συνέχεια διεκδίκησε και κατέκτησε την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο, με αντίπαλο τον Ιρανό Εσμαϊλί.

Ακολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις. 

Το XanthiNea.gr είναι ανεξάρτητο ιστολόγιο και μπορείτε να στηρίξετε το έργο μας κάνοντας

μία δωρεά [εφάπαξ] ή επιλέγοντας μηνιαία συνδρομή με το ποσό που εσείς επιθυμείτε!

Η στήριξή σας είναι πολύτιμη!

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα