Στην Ξάνθη ο πρώην Πρωθυπουργός, Κωνσταντίνος Καραμανλής

Στην Ξάνθη ο πρώην Πρωθυπουργός, Κωνσταντίνος Καραμανλής

Στην Ξάνθη βρέθηκε ο πρώην Πρωθυπουργός της Ελλάδας Κωνσταντίνος Καραμανλής, στο πλαίσιο καθαρά ιδιωτικής επίσκεψης. 

Ο πρώην Πρωθυπουργός είχε συναντήσεις και συνομιλίες με φίλους του στην περιοχή, καθώς όπως είναι γνωστό ο Κωνσταντίνος Καραμανλής έχει επισκεφθεί αρκετές φορές στο παρελθόν την Ξάνθη, διατηρώντας δεσμούς φιλίας με πολιτικά πρόσωπα της πόλης. 

Καραμανλής πρώτος στο ψηφοδέλτιο

Στις εκλογές του 2019 στην Α’ Θεσσαλονίκης το κυβερνών κόμμα συγκέντρωσε ποσοστό 35,2%, καταγράφοντας άνοδο 10 μονάδων σε σχέση με το 2015, επανακάμπτοντας στην πρώτη θέση και εκλέγοντας 7 βουλευτές.

Επικεφαλής του ψηφοδελτίου είναι ο Κώστας Καραμανλής και εκλέγεται πρώτος βουλευτής ως πρώην πρωθυπουργός, σε μια περιφέρεια που έχει τιμήσει σε όλη την πολιτική του διαδρομή. Ανά διαστήματα κυκλοφορούν σενάρια για ενδεχόμενη αποχώρησή του από τα ψηφοδέλτια του κόμματος, δίνοντας τον τόνο και για άλλους υποψηφίους με μακρά διαδρομή σε αυτά, ωστόσο κάθε φορά -προς το παρόν- όλες οι σχετικές «πληροφορίες» διαψεύδονται. 

Ακολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις. 

Το XanthiNea.gr είναι ανεξάρτητο ιστολόγιο και μπορείτε να στηρίξετε το έργο μας κάνοντας μία δωρεά [εφάπαξ] ή επιλέγοντας μηνιαία συνδρομή με το ποσό που εσείς επιθυμείτε! Η στήριξή σας είναι πολύτιμη!

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال