Στον Τόπειρο ο Μητροπολίτης μετά τις καταστροφές από τη θεομηνία

Στον Τόπειρο ο Μητροπολίτης μετά τις καταστροφές από τη θεομηνία

Επίσκεψη στον Δήμο Τοπείρου πραγματοποίησε το πρωί της Δευτέρας 27 Ιουνίου 2022, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ξάνθης και Περιθεωρίου κ.κ. Παντελεήμων, με αφορμή τα έκτακτα καιρικά φαινόμενα που έπληξαν πρόσφατα την περιοχή μας. 

Κατά τη συνάντηση ο Δήμαρχος Τοπείρου Θωμάς Μίχογλου ενημέρωσε για τις ζημιές που προκλήθηκαν σε οικίες, αγροικίες, μηχανήματα, κτηνοτροφικές μονάδες και γεωργικές εκμεταλλεύσεις, σε δημοτικές εγκαταστάσεις, καθώς και σε υποδομές του Δήμου μας από την κακοκαιρία.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας εξέφρασε τη συμπαράσταση του και τόνισε ότι θα πρέπει να γίνει άμεσα η καταγραφή όλων των ζημιών. Παράλληλα, συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος για δράσεις που μπορούν να υλοποιηθούν στην περιοχή μας.

Ο Δήμαρχος Τοπείρου Θωμάς Μίχογλου δήλωσε: «Η Εκκλησία στέκεται αρωγός στην κοινή μας προσπάθεια προκειμένου να στηριχτούν οι συμπολίτες μας που επλήγησαν από τα έντονα καιρικά φαινόμενα. Εκφράζουμε απεριόριστο σεβασμό προς το πρόσωπο του Μητροπολίτη μας για το ενδιαφέρον του, ενώ βρισκόμαστε σε στενή και εποικοδομητική συνεργασία προς όφελος της τοπικής κοινωνίας».

Ακολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις. 

Το XanthiNea.gr είναι ανεξάρτητο ιστολόγιο και μπορείτε να στηρίξετε το έργο μας κάνοντας μία δωρεά [εφάπαξ] ή επιλέγοντας μηνιαία συνδρομή με το ποσό που εσείς επιθυμείτε! Η στήριξή σας είναι πολύτιμη!

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال