Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Tελετή αποφοίτησης για το 2ο Γυμνάσιο Ξάνθης

Κοινοποίηση

Tελετή αποφοίτησης για το 2ο Γυμνάσιο Ξάνθης

Την Τετάρτη  15 Ιουνίου 2022 μέσα σε κλίμα συγκίνησης και συναισθηματικής φόρτισης στον πολυχώρο του 2ου Γυμνασίου Ξάνθης πραγματοποιήθηκε η τελετή αποφοίτησης των μαθητών τής Γ΄  τάξης.

Τους αποφοίτους αποχαιρέτησε η Διευθύντρια της Σχολικής Μονάδας κ. Έλενα Τάτσιου  η οποία τους παρότρυνε να κρατήσουν τις αξίες και τις πολύτιμες φιλίες που αποκόμισαν στα γυμνασιακά τους χρόνια και να νιώθουν υπερήφανοι για τη φοίτησή τους στο 2ο Γυμνάσιο Ξάνθης.



Αν και λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού (COVID-19) υπήρξαν σοβαρές επιπτώσεις στην εκπαιδευτική διαδικασία, εντούτοις περάσαμε ωραίες στιγμές, τα παιδιά μας έμαθαν και μάθαμε, μεγάλωσαν και ωριμάσαν σ’ ένα οικογενειακό περιβάλλον αγάπης και αλληλοσεβασμού.

Στη συνέχεια έγινε μια σύντομη παρουσίαση των προγραμμάτων στα οποία συμμετείχαν οι μαθητές  τής Γ΄ Γυμνασίου κατά το σχολικό έτος 2021-2022.

Απονεμήθηκαν αναμνηστικά λευκώματα στους αποφοίτους της Γ΄ Γυμνασίου, καθώς και αναμνηστικά φωτογραφικά άλμπουμ σε 15 αποφοίτους της Γ Γυμνασίου του προηγούμενου σχολικού έτους 2020-2021, τα οποία και ήταν μέλη της θεατρικής ομάδας του Ευρωπαϊκού προγράμματος ΕRASMUS+ με τίτλο Visualization of Emotions of Classical Drama.

Ακολούθησε ένα ευχάριστο μουσικό πρόγραμμα κι ένας πλούσιος μπουφές με χειροποίητα εδέσματα που επιμελήθηκαν γονείς των αποφοίτων μας τους οποίους και ευχαριστούμε από καρδιάς.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον  Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας για την συνεισφορά του όλα αυτά τα χρόνια και την αισθητή παρουσία τους ως  αρωγός   σε κάθε μας προσπάθεια. 



Κλείνοντας τόσο ο Σύλλογος Διδασκόντων όσο και η Διεύθυνση του 2ου Γυμνασίου Ξάνθης απευθυνόμενοι με αίσθημα αγάπης και λύπης που αποχωριζόμαστε όλες και  όλους του αποφοίτους μας και  επιθυμούμε να γνωρίζετε πως εμείς οι δάσκαλοί σας, όπου κι αν βρισκόμαστε, θέλουμε να σας βλέπουμε να προοδεύετε, να προχωράτε μπροστά με τις αρχές της αξιοπρέπειας και της αλληλεγγύης, που με λόγια και έργα σάς διδάξαμε, και να σας καμαρώνουμε. Σας αποχαιρετάμε με αγάπη, βέβαιοι πως με πολλούς από εσάς κάποια στιγμή θα ξανασυναντηθούμε.

Η Διευθύντρια του 2ου Γυμνασίου Ξάνθης

Έλενα Τάτσιου

Ακολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις. 

Το XanthiNea.gr είναι ανεξάρτητο ιστολόγιο και μπορείτε να στηρίξετε το έργο μας κάνοντας
μία δωρεά [εφάπαξ] ή επιλέγοντας μηνιαία συνδρομή με το ποσό που εσείς επιθυμείτε!
Η στήριξή σας είναι πολύτιμη!



ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα