Θράκη: Εκκρεμούσαν σε βάρος τους εντάλματα σύλληψης

Θράκη: Εκκρεμούσαν σε βάρος τους εντάλματα σύλληψης

Συνελήφθησαν χθες (20-6-2022) το πρωί, σε περιοχές του Έβρου και της Καβάλας από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης και Καβάλας, ένας αλλοδαπός και ένας ημεδαπός,  διωκόμενοι με εντάλματα σύλληψης και  παραβίαση δικαστικών αποφάσεων κατά περίπτωση. 

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, στο συνοριακό σημείο διέλευσης Κήπων Έβρου, αστυνομικοί του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Κήπων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης συνέλαβαν έναν αλλοδαπό για παραβίαση δικαστικών αποφάσεων, διότι επιχείρησε να πραγματοποιήσει έξοδο από τη χώρα και κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του υφίσταται το διοικητικό μέτρο της απαγόρευσης εξόδου από τη Χώρα.

Επιπλέον εκδόθηκε σε βάρος του ένταλμα σύλληψης Ελληνικών Δικαστικών Αρχών, για συγκρότηση – ένταξη σε εγκληματική οργάνωση, διακεκριμένη περίπτωση κλοπής τετελεσμένης και σε απόπειρα από κοινού και κατ’ εξακολούθηση, νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες, οπλοκατοχή και άρνηση υποβολής σε δακτυλοσκόπηση.

Στη δεύτερη περίπτωση, στην Καβάλα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, συνελήφθη ένας ημεδαπός διότι εκκρεμεί σε βάρος του ένταλμα σύλληψης από τις Ελληνικές Δικαστικές Αρχές, για διακίνηση μη νόμιμων αλλοδαπών.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς. 

Ακολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις. 

Το XanthiNea.gr είναι ανεξάρτητο ιστολόγιο και μπορείτε να στηρίξετε το έργο μας κάνοντας μία δωρεά [εφάπαξ] ή επιλέγοντας μηνιαία συνδρομή με το ποσό που εσείς επιθυμείτε! Η στήριξή σας είναι πολύτιμη!

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال