Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ξεκινά η δίκη για την άγρια δολοφονία της 29χρονης Τζεβριέ

Κοινοποίηση

Ξεκινά η δίκη για την άγρια δολοφονία της 29χρονης Τζεβριέ


Αναβιώνει σήμερα Τετάρτη, 1 Ιουνίου, στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ορεστιάδας, η γυναικοκτονία της 29χρονης Τζεβριέ, ένα έγκλημα που συγκλόνισε την κοινωνία της Αλεξανδρούπολης.

Η γυναικοκτονία σημειώθηκε στις 9 Δεκεμβρίου του 2021, όταν η νεαρή κοπέλα άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης, μόλις τέσσερις μέρες μετά τον άγριο ξυλοδαρμό της από τον 31χρονο σύζυγο της. Ο κατηγορούμενος φέρεται να την χτύπησε και με καθυστέρηση ωρών να την μετέφερε στο νοσοκομείο αναφέροντας ότι η 29χρονη γυναίκα έπεσε από την σκάλα. 

Παρά τις προσπάθειες των γιατρών του νοσοκομείου, η άτυχη γυναίκα δεν τα κατάφερε και έφυγε από τη ζωή, αφήνοντας πίσω της τρία μικρά παιδιά. Τα χτυπήματα που της κατάφερε ο σύζυγος της, φαίνεται πως ήταν τόσο σοβαρά που προκάλεσαν ρήξη σπλήνας και ήπατος.

Σήμερα, οι γονείς της άτυχης Τζεβριέ καλούνται να παραστούν στο δικαστήριο όπου αναμένεται να αναβιώσει η συγκλονιστική υπόθεση και να αντικρύσουν για πρώτη φορά μετά από τον Δεκέμβριο του 2021, τον άνθρωπο που στέρησε τη ζωή της κόρης τους.

Ο πατέρας της 29χρονης, κ. Μεμέτ Εδιρνελή ξεσπάει στο newsit.gr λίγη ώρα πριν ξεκινήσει η δίκη: «Σήμερα είναι η μέρα που θα ξεκινήσει η δίκη και θα βγει όλη η αλήθεια στο φως. Δεν πρέπει να πάθουν άλλα κορίτσια αυτά που έπαθε το δικό μας παιδί. Δεν είμαστε ακόμα ψυχολογικά έτοιμοι για όλο αυτό. Θα είναι πολύ δύσκολο για εμάς. Όλη την ημέρα έχουμε τις φωτογραφίες της στο χέρι μας και την αισθανόμαστε κοντά μας.

Δεν είναι εύκολο για κανέναν. Κόρη χάσαμε. Έρχεται η ώρα που θα δούμε και αυτόν από κοντά ξανά. Δεν ξέρω πως θα γίνει αυτό. Αυτός ο άνθρωπος μας έχει καταστρέψει. Θα τα ξαναζήσουμε όλα από την αρχή. Όμως το κορίτσι μου δεν ξαναγυρίζει πίσω. Πρέπει να αποδοθεί δικαιοσύνη και αυτός ο άνθρωπος να τιμωρηθεί όπως του αξίζει».

Η δικηγόρος της οικογένειας της άτυχης Τζεβριέ, Ανθούλα Ανάσογλου σημειώνει στο newsit.gr: «Πρόκειται για άλλη μία συγκλονιστική γυναικοκτονία, η οποία δεν είναι απλώς ένα νούμερο στις πολλές αλλά έχει όνομα και λέγεται Τζεβριέ. Ξεκινάει σήμερα η δίκη για τη δολοφονία της. Ο θάνατος της ήταν βασανιστικός, βίαιος και κτηνώδης. Η άτυχη Τζεβριέ χτυπήθηκε και βασανίστηκε μέχρι θανάτου. Δεν άντεξε από τη βιαιότητα που της ασκήθηκε και στο κορμί της και στη ψυχή της. Σήμερα η οικογένεια της ζητά δικαιοσύνη γιατί ο δράστης ακόμα και σήμερα δεν λέει την αλήθεια και συνεχίζει να παίζει θέατρο».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 31χρονος κατηγορούμενος κατά την απολογία του στον ανακριτή είχε αναφέρει πως ο ίδιος το πρωί της 5ης Δεκεμβρίου είχε γυρίσει μεθυσμένος στο σπίτι του, έπεσε για ύπνο και κάποια στιγμή η 29χρονη προσπάθησε να τον ξυπνήσει με άγριο τρόπο. Τότε όπως τόνισε ο ίδιος, ζαλισμένος από αλκοόλ, άρχισε να την χτυπάει μέχρι η άτυχη κοπέλα να ξεσπάσει σε κλάματα. Στη συνέχεια, όπως τόνισε στην απολογία του, η Τζεβριέ βγήκε από το σπίτι και όταν μετά από μία ώρα επέστρεψε με αίμα στο φρύδι της, η ίδια του ανέφερε πως έπεσε από τις σκάλες.

Ρεπορτάζ: Άγγελος Λαμπίδης / newsit.gr

Ακολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις. 

Το XanthiNea.gr είναι ανεξάρτητο ιστολόγιο και μπορείτε να στηρίξετε το έργο μας κάνοντας
μία δωρεά [εφάπαξ] ή επιλέγοντας μηνιαία συνδρομή με το ποσό που εσείς επιθυμείτε!
Η στήριξή σας είναι πολύτιμη!



ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα