Το 1ο JULY FEST έρχεται στη Μάνδρα

Το 1ο JULY FEST έρχεται στη Μάνδρα

Ο Ιούλης είναι δικός μας!

Ο μήνας της θάλασσας, των γιορτών και των πανηγυριών ανοίγεται μπροστά μας. Κι όλα τα παραπάνω σημαίνουν ένα πράγμα, χωριό! Έτσι κι εμείς, ανοίγουμε την αυλή μας σε όλους,  με  ΔΩΡΕΑΝ εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους. Γεμίζουμε το καλοκαίρι μας με στιγμές που μας είχαν λείψει τα προηγούμενα δύο χρόνια και δημιουργούμε όλες εκείνες τις αναμνήσεις που συνεπάγονται με την πιο μαγική λέξη, το καλοκαίρι!

Πρόγραμμα Εκδηλώσεων

Με 16 εκδηλώσεις, το JULY ΦΕΣΤ, γίνεται η καρδιά του καλοκαιριού. Μουσικές βραδιές, παραστάσεις, εκδηλώσεις αφιερωμένες στην Μνήμη και την ιδιαίτερη παράδοση του τόπου, αλλά και ένα πλούσιο πρόγραμμα που αφορά τους μικρούς μας φίλους.  

Το 1ο JULY FEST έρχεται στη Μάνδρα

Έναρξη Φεστιβάλ

Η έναρξη δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετική, καθώς η αγάπη μας για το βιβλίο είναι γνωστή. Έτσι ενώνουμε τις δυνάμεις μας με το Βιβλιοπωλείο Πυργελή και τις εκδόσεις iWrite και υποδεχόμαστε στη αυλή μας τον συγγραφέα Γιώργο Λυμπέρη και τον Βεν. Μια θαρραλέα πάπια, της οποίας οι περιπέτειες θα ενθουσιάσουν τα παιδιά. 

Το 1ο JULY FEST έρχεται στη Μάνδρα

Κυριακή, πάμε Παραλία!

Αναπόσπαστο κομμάτι της εποχής και της περιοχής, η θάλασσα, γίνεται ο τόπος δράσης μας για την Κυριακή 3 Ιουλίου. Το Kids Edition του Φεστιβάλ, έρχεται υπό την επιμέλεια ομάδας εκπαιδευτικών που θα φροντίσουν να μείνει αξέχαστη η εμπειρία της συμμετοχής σε όλους. Messy play, σκυταλοδρομία, δημιουργικά πρότζεκτ και color wars, σας περιμένουν δωρεάν, με μόνη προϋπόθεση να δηλώσετε συμμετοχή στην παρακάτω φόρμα: https://docs.google.com/forms/d/123vI2elVT2CiztosUw1svYyAijShSbkmPd6zdn-jM2s/edit?fbclid=IwAR0K7m_oWbAaGqyeeDxJctvlPoLQf7DOGKaQrOBCyrxAVRRJADrYylRNk9k

Το 1ο JULY FEST έρχεται στη Μάνδρα

Δευτέρα, έχει θέατρο!

Το Θεατρικό Εργαστήρι “Ανατολικά του Νέστου” έρχεται στην αυλή μας και ο Σύλλογος προσφέρει ελεύθερη είσοδο, κερνώντας “Βότκα Μολότοφ”. Έτσι σας περιμένουμε την Δευτέρα 4 Ιουλίου και ώρα 21:00 για να απολαύσουμε αυτές τις μικρές ξεκαρδιστικές καθημερινές ιστορίες που μπλέκονται και συμπλέκονται  μεταξύ τους όπως οι ήρωές τους , όπως η ζωή. Μία βότκα μολότοφ που εκρήγνυται  σε  σπαρταριστά επεισόδια γέλιου.

Το 1ο JULY FEST έρχεται στη Μάνδρα

Α
κολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις. 

Το XanthiNea.gr είναι ανεξάρτητο ιστολόγιο και μπορείτε να στηρίξετε το έργο μας κάνοντας μία δωρεά [εφάπαξ] ή επιλέγοντας μηνιαία συνδρομή με το ποσό που εσείς επιθυμείτε! Η στήριξή σας είναι πολύτιμη!

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال