Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Το νέο βιβλίο του Θοδωρή Σπηλιώτη έρχεται να μας εμπνεύσει!

Κοινοποίηση

Το νέο βιβλίο του Θοδωρή Σπηλιώτη έρχεται να μας εμπνεύσει!

Ο Θοδωρής Σπηλιώτης είναι ένας άνθρωπος που κάθε φορά που τον ακούς να μιλάει εμπνέεσαι. Το ίδιο ισχύει φυσικά και για τα βιβλία του, τα οποία πάντα κάνουν αίσθηση τόσο για την απλότητα και την αμεσότητα που χαρακτηρίζει την πένα του συγγραφέα όσο και για τα πολλαπλά μηνύματα που περνούν. Ο συγγραφέας άλλωστε επιχειρεί μέσα από το έργο του να φανεί χρήσιμος στην κοινωνία, κάτι που εκ του αποτελέσματος φαίνεται πως το πετυχαίνει και μάλιστα σε μεγάλο βαθμό. 

Ο συγγραφέας του best seller «Ο Μοναχός που έγινε CEO», επιστρέφει με το νέο του βιβλίο «Από το Μανχάταν στο Άγιο Όρος». Ένα βιβλίο που αφηγείται μία αληθινή ιστορία και αποτελεί πηγή έμπνευσης για κάθε νέο – και όχι μόνο – επιχειρηματία, ενώ παράλληλα βοηθά τον μέσο αναγνώστη να αντιληφθεί το που βρίσκεται η επιτυχία και η ευτυχία, καθώς και πως μπορεί να βελτιώσει τον κόσμο γύρο του. 

Στις 191 σελίδες του βιβλίου ξετυλίγεται με τρόπο γλαφυρό η ιστορία ενός ανθρώπου που εγκατέλειψε μία «έτοιμη, εξασφαλισμένη» ζωή εξασφαλισμένη για γυρίσει στην Ελλάδα του δεκαετία του ‘80 και να γίνει μοναχός. Ένα βιβλίο που προβληματίζει, διδάσκει και ξεδιπλώνει μία σειρά από σημαντικά μαθήματα ζωής, ιδιαίτερα χρήσιμα για όλους. 

Το νέο βιβλίο του Θοδωρή Σπηλιώτη έρχεται να μας εμπνεύσει!

«Χρειάζεται να χαθείς για να βρεις τον δρόμο σου.»

Πρωταγωνιστής της αληθινής αυτής ιστορίας δυνητικά είναι ο κάθε αναγνώστης της.

Οι ανατροπές, οι εκπλήξεις και οι συγκινήσεις που επιφυλάσσει είναι σε μικροκλίμακα ο ορισμός της ανθρώπινης ζωής. Και αν κάτι φιλοδοξεί να πετύχει η καταγραφή αυτής της προσωπικής ιστορίας, είναι ακριβώς να εμπνεύσει στους αναγνώστες της το θάρρος να ζουν τη ζωή τους όπως τους υπαγορεύει η καρδιά και ο λογισμός τους.

Σεπτέμβριος 1973. Μανχάταν, παγκόσμιο εμπορικό και επιχειρηματικό κέντρο.

Στην Αθήνα οι κλιμακούμενες φοιτητικές κινητοποιήσεις κατά της Χούντας των Συνταγματαρχών προοιωνίζονται τη μεγάλη εξέγερση του Πολυτεχνείου τον Νοέμβριο του ίδιου χρόνου.

Η διαφαινόμενη κοινωνικοπολιτική ένταση και ανασφάλεια στη χώρα οδηγούν τον Πέτρο στην απόφαση να αφήσει πίσω του πατρίδα και οικογένεια και να πάει για σπουδές στη Νέα Υόρκη, τη μητρόπολη του κόσμου.

Πόσο τον επηρεάζει το αμερικανικό όνειρο και η φιλοσοφία του «sky is the limit» στην προσωπική του αυτοπραγμάτωση και ευτυχία;

Ιανουάριος 2020. Τελικά, πόσα χιλιόμετρα δρόμος χωρίζουν τη φαινομενική επιτυχία από την αληθινή ευτυχία;

Αν με την ιστορία του Μοναχού που έγινε CEO επικοινωνήθηκαν στο επιχειρηματικό και ευρύτερο αναγνωστικό κοινό οι αρχές του Αθωνικού Μanagement, με το βιβλίο Από το Μανχάταν στο Άγιο Όρος φωτίζεται ο δρόμος της εσωτερικής θέασης (ή απελευθέρωσης) ως ο μόνος δρόμος για την προσωπική μας ευτυχία.

«Όταν ήμουν τριάντα ετών, ήθελα να είμαι επιτυχημένος.

Με τον καιρό συνειδητοποίησα την επιθυμία μου να γίνω ευτυχισμένος!»

Αγορά του βιβλίου ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις. 

Το XanthiNea.gr είναι ανεξάρτητο ιστολόγιο και μπορείτε να στηρίξετε το έργο μας κάνοντας
μία δωρεά [εφάπαξ] ή επιλέγοντας μηνιαία συνδρομή με το ποσό που εσείς επιθυμείτε!
Η στήριξή σας είναι πολύτιμη!



ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα