Σάββατο, 9 Μαρτίου, 2024

Το τελευταίο κεφάλαιο στο θρίλερ της Πάτρας [ΒΙΝΤΕΟ]

Κοινοποίηση

Το τελευταίο κεφάλαιο στο θρίλερ της Πάτρας [ΒΙΝΤΕΟ]


Ο τραγικός επίλογος των ερευνών της τριπλής παιδοκτονίας στην Πάτρα σύμφωνα με τους επιστήμονες, που σόκαρε το πανελλήνιο, γράφτηκε το βράδυ της Παρασκευής 24 Ιουνίου στο «Τούνελ».



Στο φως βγήκαν οι άγνωστες συνομιλίες της κατηγορούμενης «μητέρας» με την Αγγελική Νικολούλη. Η ίδια ζητούσε επίμονα να μάθει πριν και μετά τις εκπομπές για τα στοιχεία που θα παρουσιάζονταν και για το ποιες πληροφορίες έφταναν στο τηλεφωνικό κέντρο του «Τούνελ».

Η αντίδρασή της τη νύχτα της αποκάλυψης για το «παιδί που μίλησε από τον τάφο του», προκάλεσε αίσθηση.

Η εμμονή της για προβολή, φανέρωσε στον αέρα της εκπομπής το στοιχείο – «κλειδί» της υπόθεσης, που δεν ήταν άλλο από το πανάκι και έδειξε τα τρωτά της σημεία. Η μάσκα που φορούσε όλους αυτούς τους μήνες από το θάνατο του τελευταίου της παιδιού, έπεσε.

Αίσθηση προκάλεσε η αποκάλυψη της εκπομπής για το σημαντικό εύρημα στις ιστολογικές εξετάσεις της Ίριδας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, που εδραιώνουν τη δολοφονία της. Ο ασφυκτικός θάνατος πέρα από τα άλλα ευρήματα, προκύπτει και από την ανάλυση του θύμου αδένα, που βρίσκεται πίσω από το στέρνο.

Ο θύμος αδένας «μίλησε»…

Οι επιστήμονες όταν έβαλαν τα δείγματα στο μικροσκόπιο, είδαν το φαινόμενο του «έναστρου ουρανού» ή «ΣΤΑΡ ΣΚΑΪ», όπως το λένε. Με την υποξία που υπήρχε, τα λεμφοκύτταρα κυανού χρώματος, κατακλύστηκαν από μακροφάγα, που είναι λευκού χρώματος και έτσι εμφανίστηκε η εικόνα «δίκην έναστρου ουρανού».

Το «Τούνελ» τη νύχτα της Παρασκευής μπήκε και στα άδυτα του εργαστηρίου τοξικολογίας στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, που έριξε φως στην πολύκροτη υπόθεση, ανιχνεύοντας τη δολοφονική κεταμίνη στην Τζωρτζίνα.

Τι ζητούσε να μάθει η Ρούλα μετά την εκπομπή…



Τη στιγμή που η Αγγελική Νικολούλη γινόταν ζωντανά στο «Τούνελ» αποδέκτης της πληροφορίας που επιβεβαίωνε το πιο απίστευτο σενάριο φρίκης, αυτό της δολοφονίας της 9χρονης Τζωρτζίνας, η κατηγορούμενη Ρούλα Πισπιρίγκου, αγωνιούσε να μάθει λεπτομέρειες.

Η δημοσιογράφος σοκαρισμένη είχε αναφέρει πως «ένα από τα τρία παιδιά, φαίνεται να μιλάει στους ερευνητές μέσα από τον τάφο του». Σύμφωνα με τις αξιόπιστες πληροφορίες που έφτασαν στην εκπομπή, το σημαντικό στοιχείο που είχε βρεθεί κατά τη διάρκεια της εξονυχιστικής έρευνας, η μεγάλη ποσότητα κεταμίνης στο σώμα της Τζωρτζίνας, ήταν και αυτό που τελικά «έδεσε» την υπόθεση για να λάμψει η αλήθεια.

Η κατηγορούμενη την άλλη μέρα της εκπομπής, φοβισμένη για τις εξελίξεις κάλεσε την Αγγελική Νικολούλη για να μάθει ποια ακριβώς ήταν η πληροφορία που της μεταφέρθηκε.

Ρούλα: Τι ήταν αυτό χθες το βράδυ;

Αγγελική: Ποιο απ’ όλα;

Ρούλα: Αυτό με το παιδί που μιλάει μέσα από τον τάφο του…

Αγγελική: Μία πολύ σοβαρή πληροφορία που έφτασε από έγκυρη πηγή.

Ρούλα: Και τι έλεγε; Για ποιο παιδί μιλούσες;

Αγγελική: Ε, δεν μπορώ να σου πω. Νομίζω ότι καταλαβαίνεις το γιατί…

Ρούλα: Βρίσκουν κάτι; Όχι τίποτα άλλο δηλαδή, αλλά έτσι όπως το ‘πες, κάτι πάθαμε μες στη νύχτα και έχουμε και καρδιακούς στην οικογένεια… Μακάρι να βρουν, να μάθουμε κι εμείς τι έγινε.

Ρούλα σε Αγγελική: Εσύ τι πιστεύεις για μένα;…

Σε μία άλλη συνομιλία τους, η κατηγορούμενη σε ημέρα εκπομπής, ήθελε να μάθει τα νέα στοιχεία που θα παρουσιάζονταν τη νύχτα.

ΡΟΥΛΑ: Απόψε θα βγάλετε στην εκπομπή κάτι για μας;

ΑΓΓΕΛΙΚΗ: Έχω κάποιες μαρτυρίες…



ΡΟΥΛΑ: Που λένε τι;

ΑΓΓΕΛΙΚΗ: Α! Δε μπορώ να σου πω Ρούλα μου. Δες την εκπομπή και αν θες κάτι τα λέμε σε ένα διάλειμμα…Έτσι; Μη φοβάσαι πάντως…

ΡΟΥΛΑ: Δε φοβάμαι, απλά θέλω να ξέρω τι λένε όλοι αυτοί που εμφανίζονται με πλάτη και χωρίς ονόματα…Ποιοι είναι;

Η κατηγορούμενη επανέρχεται για να δώσει απάντηση στη δημοσιογράφο σχετικά με τη μεταξύ τους συνάντηση που ήταν να προγραμματίσουν.

ΡΟΥΛΑ: Κυρία Αγγελική, θα συναντηθώ με τους δικηγόρους μου και θα σας πάρω πάλι να σας πω γι’ αυτό που λέγαμε. Για να έρθετε στο σπίτι μου να μιλήσουμε… Μη νομίζετε ότι σας έχω ξεχάσει…

ΑΓΓΕΛΙΚΗ: Γιατί βρε Ρούλα; Πρέπει να πάρεις την άδειά τους για να πιούμε τον καφέ που σου ζητάω;

ΡΟΥΛΑ: Ε! Καταλαβαίνετε τώρα. Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα να έρθετε, να τα πούμε, να σας γνωρίσω και από κοντά. Αλλά πρέπει να τους ενημερώνω για ό,τι κάνω…Θα σας πάρω εγώ τηλέφωνο. Δε νομίζω να μου πουν όχι…

Την επόμενη ημέρα, η δημοσιογράφος επικοινωνεί μαζί της:

ΑΓΓΕΛΙΚΗ: Δε με πήρες τηλέφωνο Ρούλα μου, όπως μου είπες. Πώς πήγε η συνάντησή σας χθες το βράδυ;

ΡΟΥΛΑ: Κυρία Αγγελική, λυπάμαι. Οι δικηγόροι δε θέλουν να βρεθούμε από κοντά. Όταν βγουν οι τοξικολογικές λένε. Τότε θα είμαι στη διάθεσή σας να πούμε τα πάντα.

ΑΓΓΕΛΙΚΗ: Μα νομίζω ότι δεν έχεις κάτι να κρύψεις. Τι φοβούνται;

Εμφανώς ταραγμένη ρωτάει την Αγγελική Νικολούλη για τα συμπεράσματα που η ίδια έχει βγάλει για εκείνη.

ΡΟΥΛΑ: Αλήθεια, να σας ρωτήσω κάτι που θέλω;

ΑΓΓΕΛΙΚΗ: Πες μου….

ΡΟΥΛΑ: Εσύ, τι πιστεύεις για μένα;



ΑΓΓΕΛΙΚΗ: Τι εννοείς;

ΡΟΥΛΑ: Πιστεύεις ότι τα έχω κάνει αυτά που λένε;

ΑΓΓΕΛΙΚΗ: Ότι έχεις σκοτώσει τα παιδιά σου;

ΡΟΥΛΑ: Δεν μου απάντησες, θέλω να μου πεις…

ΑΓΓΕΛΙΚΗ: Βρε Ρούλα μου… Να σου πω την αλήθεια μου, με έχεις μπερδέψει. Ό,τι και να πω εγώ όμως, δεν έχει σημασία. Ό,τι κι αν είναι θα πρέπει να αποδειχθεί…

Μηνύματα της Ρούλας στην Αγγελική…

Η Αγγελική Νικολούλη διατηρούσε μία συχνή επαφή με την κατηγορούμενη «μητέρα» τηλεφωνικά, αλλά και με μηνύματα, αφήνοντάς την να πιστεύει ότι έχει τον έλεγχο της κουβέντας.

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ

ΡΟΥΛΑ: Καλημέρα. Με καλέσατε εσείς χθες από το γραφείο σας;

ΑΓΓΕΛΙΚΗ: Κάτι ήθελα, αλλά το βρήκα. Αυτό που λένε για τον φόνο που έκανε ο παππούς σου. Ισχύει ότι σκότωσε την γιαγιά σου;

ΡΟΥΛΑ: Ναι, ισχύει.

ΑΓΓΕΛΙΚΗ: Ο πατέρας του πατέρα σου;

ΡΟΥΛΑ: Ναι. Δε θεωρώ όμως, ότι αυτό σχετίζεται με τη δική μας περίπτωση κάπου, παρά μόνο για εκείνους που πάνε να συνδυάσουν, να αποδειχτούμε οικογένεια με δολοφονικό DNA.

ΑΓΓΕΛΙΚΗ: Συμφωνώ.

ΡΟΥΛΑ: Περιμένω με ενδιαφέρον το βράδυ την εκπομπή για να δω τον μάρτυρα που ήταν τη τελευταία στιγμή της Τζωρτζίνας μαζί μου, χωρίς να τον δω εγώ… (εννοώντας τη μάρτυρα από το διπλανό θάλαμο του νοσοκομείου)

ΜΑΡΤΙΟΣ



ΑΓΓΕΛΙΚΗ: Ρούλα, γράφεις κάπου για την μπέμπα, «η τελευταία σου φωτογραφία όταν έφυγες…» Υπάρχει φωτογραφία του μωρού;

ΡΟΥΛΑ: Ναι, υπάρχει. Το βράδυ πριν φύγει, δύο-τρεις φωτογραφίες.

ΑΓΓΕΛΙΚΗ: Μήπως τράβηξες και βίντεο;

ΡΟΥΛΑ: Ναι, έχω…

ΑΓΓΕΛΙΚΗ: Μπορείς να μου το στείλεις;

ΡΟΥΛΑ: Ναι.

ΜΑΡΤΙΟΣ

ΡΟΥΛΑ: Καλησπέρα. Τι κάνετε; Θα ήθελα να μου πείτε επειδή δε θυμάμαι, τί θα βγει σήμερα από μένα, από αυτά που σας έλεγα, για το θέμα των καμερών στο νοσοκομείο;

ΜΑΡΤΙΟΣ 14 ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΗΣ

ΡΟΥΛΑ: Καλησπέρα, είδα τις κλήσεις σας. Δεν μπορώ να μιλήσω πουθενά πλέον γιατί έρχεται η κατάθεσή μου. Επίσης, εσείς μου είπατε ότι δεν έχετε κάποια άλλα στοιχεία να βγάλετε στην εκπομπή και εγώ άλλα βλέπω τώρα…

ΑΓΓΕΛΙΚΗ: Αφού προέκυψαν από την έρευνα, να μην τα βγάλω;

ΡΟΥΛΑ: Α! Οκ…

Η πεθερά της Ρούλας, ο πατέρας της και η ενόχλησή της…

Η μητέρα του Μάνου Δασκαλάκη σε συνομιλία που είχε με την Αγγελική Νικολούλη πριν την προφυλάκιση της Ρούλας, εμφανώς συγκινημένη και ταραγμένη μίλησε για τα τρία αδικοχαμένα της εγγόνια και υποστήριξε πως δεν είχε υποψιαστεί το παραμικρό.

«Δεν είπα ποτέ ότι δεν ήθελα τον γάμο, έχουν φύγει τρία παιδιά, δεν είμαι σε θέση να μιλήσω. Δεν είχαμε αντιληφθεί το παραμικρό. Ούτε για αστείο δε μου είχε περάσει από το μυαλό, για κανένα λόγο. Εμένα με ενδιαφέρει να δούμε τι έχει συμβεί με τα παιδιά, από τι φύγανε», ανέφερε χαρακτηριστικά.



Η Ρούλα Πισπιρίγκου πληροφορήθηκε την επικοινωνία που είχε η δημοσιογράφος με την πεθερά της. Τότε εκνευρισμένη κάλεσε την Αγγελική Νικολούλη για να «ζητήσει το λόγο…»

Ρούλα: Απ’ ότι έμαθα ψάχνεις πολύ εδώ… Επικοινωνείς με πρόσωπα κοντινά μου. Δεν πιστεύεις αυτά που σου λέω;

Αγγελική: Θέλω να έχω και προσωπική άποψη. Αυτό δε σημαίνει ότι μου λες ψέματα.

Ρούλα: Πήρες και την πεθερά μου τηλέφωνο;

Αγγελική: Ναι, μιλήσαμε. Γιαγιά είναι και πονάει. Τρία εγγονάκια έχασε.

Ρούλα: Σου είπε κάτι διαφορετικό; Αφού έχουμε επαφές. Με προσέχει. Ανησυχεί για μένα. Τι νόμιζες; Ότι δεν μιλάμε;

Αγγελική: Σε ενόχλησε που της μίλησα;

Ρούλα: Να ξέρεις πως ότι σου λέω είναι αλήθεια. Η ίδια ενοχλήθηκε που την πήρες τηλέφωνο και μου το είπε.

Στο «Τούνελ» είχε μιλήσει και ο πατέρας της Ρούλας, δηλώνοντας πεπεισμένος πως η κόρη του είναι αθώα και την κατηγορούν άδικα.

«Αν μπορούσα να δώσω την ψυχή μου για να σταματήσουν να διαπομπεύουν τα παιδάκια, τις ψυχούλες που χάθηκαν και να φωνάζουν την κόρη μου φόνισσα, θα την έδινα. Δεν έχω καμία αμφιβολία για το παιδί μου. Ο κόσμος δεν έχει με κάτι άλλο να ασχοληθεί αυτή τη στιγμή. Ο κόσμος γράφει αυτό που θέλει να γράψει, να βγάλει τη χολή του. Σηκώνουμε τον δικό μας Σταυρό και θα έπρεπε πιστεύω να μας σεβαστούν όλοι. Απευθύνω έκκληση προς όλους τους εμπλεκόμενους. Αστυνομικές Αρχές, ιατροδικαστικές Αρχές και όποιοι είναι αρμόδιοι. Αρμόδιοι όχι τηλεδικαστές, να το τελειώσουν πολύ γρήγορα, να ηρεμήσουμε όλοι.»

Ο πατέρας του Μάνου φανερά συντετριμμένος από τις τελευταίες εξελίξεις, μίλησε σε δημοσιογράφο του «Τούνελ», χωρίς κάμερα.

«Δεν μπορεί κανείς να φανταστεί αυτό που περνάμε, τον πόνο που νιώθουμε…», είπε μεταξύ άλλων.



Η αποζημίωση του «ενός εκατομμυρίου» που φρόντισαν να διαψεύσουν!…

Ο Μάνος Δασκαλάκης, πατέρας των νεκρών παιδιών, σκέφτεται σύμφωνα με πρόσωπο από το περιβάλλον του να ζητήσει αποζημίωση από το Δημόσιο ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ.

«Το νέο πόρισμα δεν διορθώνει αυτό που έχει γίνει. Ο Μάνος λόγω λανθασμένων εκτιμήσεων και πορισμάτων επίσημων φορέων του κράτους, όπως είναι η ιατροδικαστική υπηρεσία, έχασε παιδιά, τον θάνατο των οποίων θα μπορούσε να προλάβει αν είχαν κάνει σωστά τη δουλειά τους. Για να δούμε τι θα κάνουν, όταν θα τους ζητά αποζημίωση 1 εκατομμύριο ευρώ…»

Την πληροφορία αυτή διέψευσε ο δικηγόρος του Δασκαλάκη, τονίζοντας ότι θα περιμένουν πρώτα να δουν τις νέες διώξεις, αλλά και που βασίζεται το τελευταίο πόρισμα των ιατροδικαστών για να αποφασίσουν τις επόμενες κινήσεις τους.

Χαρακτηριστικά ο ίδιος ο Μάνος αναφέρει στο «Τούνελ»:

«Δεν μιλάω σε κανέναν. Δεν υπάρχει λόγος να απολογηθώ σε κανέναν και εκεί που πρέπει να μιλήσω, έχω μιλήσει. Τα έχω πει μια φορά στην Αγγελική Νικολούλη και τα έχω πει όλα. Δεν καταλαβαίνω αυτό το “κάτι πρέπει να πεις” που ακούω συνέχεια. Δεν έχω ανάγκη να ακουστώ αυτή τη στιγμή. Όταν θέλω θα το κάνω. Ξέρω το πώς…»

Ο Μάνος Δασκαλάκης χωρίς εργασία και με μόνο στήριγμα τους γονείς του, περιμένει να λάβει το πόρισμα των ιατροδικαστών για Μαλένα και Ίριδα επίσημα στα χέρια του. Θέλει να ενημερωθεί και να το μελετήσει πριν τοποθετηθεί δημοσίως. Το περιβάλλον του υποστηρίζει  πως  θεωρεί πρόωρο να μιλήσει βασισμένος μόνο στη φημολογία γύρω από το περιεχόμενο του τελικού πορίσματος.



«Την προηγούμενη φορά όταν και δήλωσε υποστήριξη της κατηγορίας, δέχτηκε επικρίσεις. Ενώ υποστήριζε την σύζυγό του, την ίδια ημέρα των διώξεων εμφανίστηκε πεπεισμένος ότι η Τζωρτζίνα έχει δολοφονηθεί. Τα όσα φαίνεται να αποδεικνύονται του μοιάζουν αδιανόητα, καθώς ποτέ δεν του πήγε το μυαλό ότι η γυναίκα του θα έκανε κακό στα παιδιά της. Τώρα που υπάρχουν προφανείς ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας και για τα τρία του παιδιά, θέλει να είναι απόλυτα βέβαιος με αποδείξεις ότι όλα έγιναν έτσι όπως περιγράφονται. Και αυτό γιατί βλέπει ένα πόρισμα που βγήκε μετά από δύο χρόνια, ανατρέποντας άλλα δύο επίσημα πορίσματα. Δεν μπορεί να είναι βέβαιος αυτή τη στιγμή», τονίζουν στο «Τούνελ».

«Η σπιτονοικοκυρά πέθανε φυσιολογικά ή από ανθρώπινο χέρι;»

Το «Τούνελ» βρέθηκε και στο σπίτι του ζεύγους Πισπιρίγκου – Δασκαλάκη στην οδό Μπιζανίου στην Πάτρα και μίλησε με τον έναν από τους δύο δικηγόρους των συγγενών της σπιτονοικοκυράς τους Ευγενίας Κούτρα, της οποίας τα αίτια θανάτου διερευνώνται…

Έξω από το σφραγισμένο πλέον με απόφαση ειρηνοδικείου κτίριο, ο δικηγόρος Κωνσταντίνος Λέων, αναφέρθηκε στις υποψίες γύρω από το θάνατό της.

«Οι συγγενείς της Ευγενίας είναι πραγματικά συγκλονισμένοι, ιδιαίτερα μετά τις τελευταίες αποκαλύψεις για τη δολοφονία των ανήλικων παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη, ειδικά για την Ίριδα που απ’ ότι φαίνεται βρήκε τραγικό θάνατο στο σπίτι αυτό. Το μυαλό τους πάει παντού και έχουν μία αμφιβολία για τα πάντα. Περιμένουν το πόρισμα όσων αφορά τις αιτίες θανάτου και ευελπιστούν να είναι παθολογικά τα αίτια και να μην ζήσουν κάποια δυσάρεστη έκπληξη, πως η αείμνηστη Ευγενία Κούτρα έφυγε από δολοφονικό χέρι.»

Η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών Άννα Μαστοράκου, αναφέρθηκε στην υπόθεση ως μία δικαίωση για τα παιδιά, αλλά και για το ιατρικό προσωπικό.

«Αποτελεί δικαίωση για τα ίδια παιδιά, αλλά και για τους γιατρούς οι οποίοι βρέθηκαν σε αυτή την πρωτοφανή υπόθεση πιθανολογώντας το απίθανο. Ήμασταν πάρα πολύ τυχεροί που αποδείχθηκε, ειδικά στην περίπτωση της Τζωρτζίνας, η ανεύρεση της κεταμίνης. Η υπεράσπιση προσπαθεί να χτίσει αμφιβολίες επί επιστημονικών δεδομένων, τα οποία όμως είναι πάρα πολύ τεκμηριωμένα. Θα μας κάνει σοφότερους αυτό το περιστατικό», είπε χαρακτηριστικά.



Θεσσαλονίκη: Στα άδυτα των εργαστηρίων που έριξαν φως στη δολοφονία της Τζωρτζίνας…

Η κάμερα του «Τούνελ» βρέθηκε στο εργαστήριο τοξικολογίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, εκεί όπου έγιναν οι τοξικολογικές εξετάσεις και των τριών παιδιών και επιβεβαιώθηκε η δολοφονική κεταμίνη.

Η Δρ. Χρυσάνθη Σαρδέλη, Μαιευτήρας – Γυναικολόγος, κλινικός φαρμακολόγος, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Φαρμακολογίας – Κλινικής Φαρμακολογίας ΑΠΘ, δείχνει στην κάμερα της εκπομπής το μηχάνημα που κάνει τις αναλύσεις με τη χρήση της μεθόδου της αέριας χρωμοτογραφίας.

Δίνει επιστημονικές απαντήσεις σε όσους μιλούν για «αντιφάσεις» στις αναλύσεις.

Για την πρόθεση της υπεράσπισης της Ρούλας Πισπιρίγκου να αποστείλει εξώδικο στο εργαστήριο, αμφισβητώντας το αποτέλεσμα των αναλύσεων, η κυρία Σαρδέλη απαντά:



«Έχει πολύ συγκεκριμένες προεκτάσεις η ερμηνεία των αποτελεσμάτων. Θα είναι πολύ ενδιαφέρον εάν όντως κατατεθεί ένα τέτοιο νομικό έγγραφο, να μάθουμε κι εμείς που αναφέρεται. Οι αναλύσεις δεν ψεύδονται.»

Αναφερόμενη στο τελικό ιατροδικαστικό πόρισμα, είπε:

«Η γλώσσα του πορίσματος είναι ξεκάθαρη, επιστημονική και τεκμηριωμένη. Τα δεδομένα είναι συγκεκριμένα. Ασχολήθηκε μεγάλος αριθμός ανθρώπων να επανεξετάσουν όλες τις πλευρές αυτής της υπόθεσης και οφείλουμε να σεβαστούμε την επιστημονική τους γνώση.»

Εξελίξεις, αντιφάσεις και «πόλεμος» επιστημόνων…

Πηγή: anikolouli.gr

Ακολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις. 

Το XanthiNea.gr είναι ανεξάρτητο ιστολόγιο και μπορείτε να στηρίξετε το έργο μας κάνοντας
μία δωρεά [εφάπαξ] ή επιλέγοντας μηνιαία συνδρομή με το ποσό που εσείς επιθυμείτε!
Η στήριξή σας είναι πολύτιμη!



ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα