Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Τρόμος στην Ξάνθη – Πώς άρπαξαν φωτιά 3 αυτοκίνητα

Κοινοποίηση

Τρόμος στην Ξάνθη – Πώς άρπαξαν φωτιά 3 αυτοκίνητα

Ρεπορτάζ: Γιώργος Μαυρίδης

Φόβο, οργή και αποτροπιασμό προκαλούν οι λεπτομέρειες γύρω από το πως ξέσπασε η φωτιά σε 3 σταθμευμένα αυτοκίνητα, αργά το μεσημέρι της Κυριακής σε συνεργείο αυτοκινήτων στην Ε.Ο. Ξάνθης – Κομοτηνής. 



Όλα ξεκίνησαν όταν δύο άνδρες μπήκαν μέσα στην αυλή του συνεργείου αυτοκινήτων, που βρίσκεται λίγο μετά του σούπερ μάρκετ ΜΕΤΡΟ, και διέρρηξαν ένα αυτοκίνητο χωρίς ωστόσο να προλάβουν να αφαιρέσουν κάτι από το εσωτερικό του, μίας και έγιναν αντιληπτοί από υπάλληλο της επιχείρησης. 

Οι αδίστακτοι δράστες ωστόσο δεν σταμάτησαν εκεί, μίας και κατά την προσπάθεια τους να ξεφύγουν αρχικά πέταξαν ένα μεταλλικό αντικείμενο στο υπάλληλο της επιχείρησης, τον οποίο και τραυμάτισαν στο κεφάλι. Ταυτόχρονα προκάλεσαν πυρκαγιά στο όχημα που προσπάθησαν να κλέψουν, με τη φωτιά να επεκτείνεται σε δύο ακόμη οχήματα. 

Στο σημείο κλήθηκε και έσπευσε η Πυροσβεστική, με δύο οχήματα ενώ οι 5 πυροσβέστες που βρέθηκαν στον προαύλιο χώρο του συνεργείου κατάφεραν να θέσουν υπό πλήρη έλεγχο τη φωτιά πριν αυτή επεκταθεί. Μάλιστα, οι πυκνοί μαύροι καπνοί που έβγαιναν από τα αυτοκίνητα που καίγονταν ήταν ορατοί από μακριά. 



Οι Αστυνομικοί ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών και κατάφεραν το απόγευμα της Δευτέρας του Αγίου Πνεύματος να βρουν και να συλλάβουν τον έναν εκ των δύο αδίστακτων δραστών. Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρα κλοπής, επικίνδυνη σωματική βλάβη και φθορά ξένης ιδιοκτησίας και οδηγήθηκε ενώπιον της δικαιοσύνης. 

Ακολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις. 

Το XanthiNea.gr είναι ανεξάρτητο ιστολόγιο και μπορείτε να στηρίξετε το έργο μας κάνοντας
μία δωρεά [εφάπαξ] ή επιλέγοντας μηνιαία συνδρομή με το ποσό που εσείς επιθυμείτε!
Η στήριξή σας είναι πολύτιμη!



ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα